Julia Tukiainen

Julia Tukiainen on päätynyt Facebook-sivullaan arvostelemaan vastikään Tauskille lapsen synnyttänyttä Henna Peltosta. Suorasukaisesta tyylistään tunnetulla Julialla on sanansa sanottavana tuoreesta äidistä ja hänen ulkonäöstään.
– Olen nähnyt elämäni aikana ympäri maailmaa tuhansittain naisia, myös siskoni Dollsdancers ryhmän kautta. Mielestäni on pakkaus, jonka kuori on kaunis, valovoimainen ja karismaattinen nainen, mutta mikä ratkaisee loppupeleissä on naisen luonne. Oon työskennellyt viimeisen 15v aikana äärimmäisten hyvännäköisten kanssa, niin showbisneksessä kuin klubimaailmassa kuin kosmetiikka-alalla. Mutta valitettavasti oon tullut tulokseen, ettei pelkkä kuori riitä. Hirveän monella kauniilla naisella ei A: ole kaikki muumit laaksossa tai sitten äo on x?! Pakko sanoa ihan suoraan, että mielestäni siskoni Johanna ”Tuksu” Tukiainen on ihan eri luokkaa kuin tuo Henna! Ihan oikeasti, Johanna on ihan huomattavan paljon näyttävämmän ja barbimaisemman näköinen! Voi Tauski kun tajuaisit nyt……..johannakin erosi, se äijä ei ole minkään kommentin arvoinen, Julia tykittää Facebook-sivullaan.
Vaikka Julia vihjaakin siihen, ettei pelkkä kuori riitä, hän kuitenkin päätyy myöntämään, ettei tunne Hennaa. Mutta senkin jälkeen palataan vielä ulkonäkökysymykseen.
– Siis nyt en ota kantaa Hennan luonteeseen kun en tunne häntä. Sanon vain ulkonäöstä, että me ollaan molemmat Johannan kanssa ehkä ”pikkuisen” eri luokkaa……..ihan nätti tyttö, mutta siihen se jääkin, sorry.