Kaksi kertaa peräkkäin Suomen parhaana tosi-tv -ohjelmana palkittu Kadonneen jäljillä palaa keväällä ruutuun kymmenellä uudella jaksolla. Nyt maailmalle kadonneita jäljittävät juontajat Jenni Pääskysaari ja Antero Vartia.
Kadonneen jäljillä auttaa suomalaisia löytämään ulkomaille kadonneita läheisiään. Ohjelma kertoo sekä etsijän että maailmalle kadonneen tarinan koskettavasti ja vahvasti myötäeläen. Ohjelman kolmannella tuotantokaudella matkataan muun muassa Malesiaan, Ranskaan, Nepaliin, Venäjän Karjalaan ja Yhdysvaltoihin.
Kolmas tuotantokausi tuo ruutuihin myös uuden juontajan, Antero Vartian. Antero ja Jenni jakavat juontajavastuun ja vuorottelevat jaksojen juontajina.
Sarjan kaksi ensimmäistä tuotantokautta keräsivät loistavat katsojaluvut ja saivat katsojilta myös ennätysmäärän positiivista palautetta. Ohjelmaa on seurannut parhaimmillaan lähes miljoona suomalaista. Koskettavien tarinoiden jatkoa seurataan tiiviisti myös ohjelman huippusuosituilla nettisivuilla.
Jenni Pääskysaari ja Antero Vartia juontavat Kadonneen jäljillä -ohjelmaa MTV3:lla 12.3. alkaen
Antero Vartia
Kadonneen jäljillä -ohjelman toisena juontajana aloittava Antero Vartia on helsinkiläinen kauppatieteiden maisteri, yrittäjä ja maailmanmatkaaja. Anteron äiti on islantilainen ja isä suomalainen.
– Sain varmaan intohimon matkustamiseen jo verenperintönä. Olen aina halunnut nähdä uusia paikkoja ja tavata uusia ihmisiä.
Anteron juontamissa jaksoissa vieraillaan muun muassa Nepalissa, Malesiassa ja Ranskassa.
– Kadonneen jäljillä -ohjelman juontaminen on melko haastava tapa aloittaa tv-hommat. Päätin, että olen oma itseni ja yritän kaikin tavoin auttaa omaistensa etsijöitä jaksamaan rankat reissut maailmalla, Antero sanoo.
Antero pyörittää keväästä syksyyn terassiravintolaansa Helsingin Kaivopuistossa ja reissaa talvikuukaudet maailman eri kolkissa. Mukana matkalaukussa kulkee usein myös tennismaila.
Antero pähkinänkuoressa
* s.1980 Helsingissä
* yrittäjä
* asuu Helsingissä
* harrastukset: matkailu, tennis
* oma tv-suosikki: Duudsonit
Jenni Pääskysaari
Kadonneen jäljillä -sarjaa alusta lähtien juontanut Jenni Pääskysaari on kokenut radio- ja televisiotoimittaja. Jennin lämmin ja empaattinen lähestymistapa asioihin on tehnyt hänestä yhden Suomen suosituimmista tv-kasvoista. Jennin juontamissa jaksoissa vieraillaan muuan muassa USA:ssa, Puolassa ja Venäjän Karjalassa.

– Tämän ohjelman tekeminen on ainutlaatuinen kokemus. Pääsen todistamaan ikimuistoisia hetkiä ja saan kurkistaa ihmisten elämään eri kulttuureissa, Jenni toteaa.
Helsinkiläinen Jenni on naimisissa ja kolmen tyttären äiti.
Jenni pähkinänkuoressa
* s. 1975 Vantaalla
* toimittaja, juontaja
* naimisissa, kolme lasta
* asuu Helsingissä
* harrastukset: jumppa, lukeminen, mökkeily
* omat tv-suosikit: Madventures, Epäkorrektia, Tuomas Enbuske!