Kaksi hylättyä koiraa löydettiin ladosta – karuista kuvista näkyy miten huonossa kunnossa ne olivat

Kaikki, jotka ovat viettäneet aikaa vapaaehtoistyössä eläinten parissa, ovat kohdanneet sydäntäsärkeviä tapauksia.
SCAR:in, Southern Cross Animal Rescuen, työntekijät löysivät kaksi hylättyä ja takkuista koiraa ladosta kesän alussa Yhdysvalloissa. Nämä kaksi ihanaa pientä koiraa olivat huonossa kunnossa ja huonosti hoidettuja.

Gepostet von SCAR-Southern Cross Animal Rescue am Dienstag, 6. Juni 2017

SCAR:in mukaan eläimet löytyivät vanhemman naisen kotiladosta talon takaa. Uroskoira oli kauheassa kunnossa: se ei nähnyt juurikaan mitään eikä pystynyt syömään. Koirat haisivat myös pahalta.
– Se pelkäsi kuollakseen ihmisiä, mutta löysi turvaa naaraskoirasta, joka löytyi sen kanssa. Naaras ei näyttänyt lähellekkään niin huonolta, mutta oli silti hyvin takkuinen, yksi työntekijöistä kuvaili.
Uroskoira nimettiin Bob Marleyksi ja naaras Ritaksi. Molemmat lähetettiin heti Parksiden eläinsairaalaan, jossa ne tutkittiin, trimmattiin ja hoidettiin. Koirapari koki uskomattoman muodonmuutoksen, mutta SCAR:in mukaan kestää vielä kauan, ennen kuin ne parantuvat täysiin voimiinsa. Nyt ne ovat kuitenkin jatkuvassa hoidossa.
SCAR kerää rahaa lahjoituksilla toimintansa ylläpitämiseen, jotta jokainen heidän pelastamansa eläin saataisiin kuntoon.
Upeaa työtä!

Go read Bob Marley's story below on people.comhttp://people.com/pets/matted-dog-found-in-barn-and-dubbed-bob-marley-is-scared-to-death-of-people/

Gepostet von SCAR-Southern Cross Animal Rescue am Mittwoch, 7. Juni 2017

Lähde: LifeDaily
Kuvat: Facebook / SCAR-Southern Cross Animal Rescue


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.