Herttuatar Catherinen käytös Singaporessa antoi vihiä mahdollisesta raskaudesta.
Kun Kate Middletonista tuli keväällä 2011 herttuatar Catherine avioliiton myötä, alkoi Britannian kansa ja maailman media tarkkailla kaunottaren vyötärönseutua. Tähän mennessä Williamin ja Catherinen mahdollisesta perheenlisäyksestä on elätelty toivoa vain tarkkailemalla herttuatattaren asuvalintoja.
Nyt amerikkalainen The Daily Beast -sivusto on kuitenkin vakuuttunut siitä, että herttuattaren käytös Singaporen-vierailulla antoi vihiä ilouutisesta. Catherine oli sivuston hoviraportin mukaan kieltäytynyt kahdesti nauttimasta viiniä ja nauttinut edustustilaisuudessa ainoastaan vettä. Sivusto pitää alkoholista kieltäytymistä selvänä raskauden merkkinä.
William ja Catherine ovat parhaillaan yhdeksän päivää kestävällä edustusmatkalla Tyynenmeren saarilla. Pariskunnan virallinen kiertue Kaakkois-Aasiassa ja Indonesiassa järjestetään kuningattaren timanttijuhlavuoden kunniaksi jaElisabet on itse valinnut suuren osan matkan kohteista. Matka alkoi tiistaina Singaporesta, josta William ja Catherine siirtyvät muun muassa Malesian ja Salomon-saarien kautta Tuvalun saarivaltioon.
Lähde: MTV3