Kelly Kalonjin ahdistelija: Potki mua munille, pliis!

kelly-kalonji-1
Vuoden 2013 Miss Helsinki ja Maatilan prinsessa -ohjelmasta tuttu Kelly Kalonji on joutunut itsepintaisen ahdistelijan piinaamaksi Facebookissa koko kesän ajan.
Noin pari-kolmekymppinen ahdistelija lähetti kaunottarelle pahimmillaan jopa 5 viestiä päivässä, koska hän halusi tavata Kalonjin hyvin erikoisen pyynnön kera.
Sosiaalisessa mediassa mukana olevat kaunottaret saavat tunnetusti paljon treffipyyntöjä ja kaikenlaisia ehdotuksia, niin Kalonjikin, mutta tämä herra poikkesi melkoisesti normaaleista ehdotteluista.
– En ensin ollut uskoa, että tämä kaveri oli tosissaan. Mutta kun viestit jatkuivat päivästä toiseen, pakko se oli uskoa. Miehen yleisimmät viestin menivät suunnilleen näin: ”Voitko potkia mua munille, pliis?” ”Haluaisin niin kovasti tavata sut, jotta voit potkia mua kasseille. Pliis…” Aivan uskomatonta, Kalonji tuhahtaa Metropoli.netille.
Mies oli lähettänyt samanlaisia viestejä myös toiselle kaunottarelle, Sahra Alille. Kalonji sai häiriköinnistä tarpeekseen ja päätti vastata miehelle päästäkseen tästä eroon. Hän kokeili ensin läpän kautta: ”Millä kengillä sinua pitäisi potkia?” Mies vastasi kysymällä millaisia kenkiä hänellä oli. Kalonji kehotti miestä hakemaan apua ongelmaansa, mutta mies jatkoi yhä pyyntöjään.
Lopulta Kalonjin täytyi vastata hyvin tiukasti. Mies pyysi anteeksi ja jätti myös Sahra Alin rauhaan.
– Huomasin ettei tuollaisia viestejä kannata avata edes nähdäkseen mistä on kyse, sillä nuo tyypit näkevät silloin että viesti on luettu ja innostuvat vain kahta kauheammin, Kalonji huokaisee.
– Somessa sattuu ja tapahtuu joka tapauksessa koko ajan, oman profiilisi ulkopuolellakin. Kerran joku tyyppi laittoi minut Facebook-profiilissaan tyttöystäväkseen. Kommentoin että olen kyllä sinkku, vaikka hänen mielestään en näköjään ole. Mutta sellaista se on julkisen profiilin kanssa. Kuka tahansa voi sanoa mitä tahansa. Parasta vain yrittää olla välittämättä häiriköistä, Kalonji sanoo.
 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit
Lataa...