Koko kansan Johanna, osa 10

[jwplayer]http://vid.metropoli.net/reality_10.flv[/jwplayer]
Metropolin supersuositun realitysarjan kymmenennessä osassa Johanna Tukiainen muistelee tyytyväisenä edellisen yön seuraansa Kankaanpäässä. Tukiaisen siskosten matka kuitenkin suuntaa seuraavaksi Huittisiin, missä Johanna mertoo kuinka lukio pilasi hänen näkönsä, sekä pohtii Susanna Sievisen ja Tanja Karpelan riutumista. Johanna laukoo ilmoille myös oman mielipiteensä Ilkka Kanervan ja Elina Kiikon suhteesta.
Huittisissa Johanna ja Julia mm. syövät makkaraa ja p**kapökäleitä, taistelevat teknisten ongelmien kanssa ja antavat shown aikana kylmää kyytiä epäonnisen katsojan kameralle.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

 • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
 • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
 • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

30 Kommenttia
 1. Simo sanoo

  Voin pahoin. Tässä ollaan jonkun etovuuden kliimaksipistettä hyvin lähellä.

 2. Hepamamas sanoo

  Taiteilijat – Sensuelli esitys REPS !!
  Uhanalainen eläinlaji: Isohuulisarvikuono.
  Yleisö ei voi katsoa kun tekee niin pahaa, huutavat kuin Linnamäellä kauhusta. Mutta Tuksua ei haittaa.

 3. Kari sanoo

  Go Johanna! Olet rohkea ja kaunis!

 4. ;ASD fan sanoo

  miten julia rumentunu noi paljon ? :ooo ps liian pieni mekko tarviit uuden älä syö liikaa

 5. Eih sanoo

  ei vittu mitä ittensä nolaamista. hemaisevien bäkkärin ruokatarjonta rupesi jo sanottuna naurattamaan, ovat metron tyypit säveltäneet tän hyvin. D:D:D kaljaa ja makkaraa noille sioille vaan! ja sitten toisen glamourprinsessan kommentti ’näyttää paskapökäleeltä’… Julia aivan tuubassa sivelee uhkeita reisiään ja haukkaa makkaraa. vakuuttelevat säilyvänsä hengissä. aivan varmasti, onhan teillä tuota vararavintoakin. Johanna taas esittää niin vitun kaikkitietäväistä ravintogurua, vaan on ennenkin kuvissa näyttänyt hyvin hesemätöt yms rasvapaska uppoavan. nyt särpii haarukalla salaattia, huomaa ettei rehujen syöminen tule luonnostaan. (eikä kamera kuvannut siihen asti,että Tunkero olisi sen salaattihaarukan oikeasti suuhunsa laittanut). Ties mitkä syömingit ja pöydän antimien kimppuun käymiset alkoivat kun kamera sammutettiin. huhhuh ja melkein käy sääliksi, ei kyllä sittenkään.

 6. ootteko huomanneet saman? sanoo

  Ilman tekotukkia ja kumitissejä tuo Johanna näyttää aivan mieheltä. Siis kasvot kuin miehellä ja tuo kävelytyyli, istuminen yms. Jos ei tietäisi, voisi luulla halvaksi transvestiitiksi.

 7. bambelbuu sanoo

  Mielestäni Johanna ja Julia sivaltaa joskus terävästi asioista ja ihmisistä.

 8. !!!!!!!!! sanoo

  VAADIN UUDEN OSAN!!!

  1. Metropoli sanoo

   Uusi jakso julkaistaan vielä tämän viikon aikana.

 9. sanoo

  Koska näitä tulee lisää?! 🙂

 10. ? sanoo

  Ja missäköhän se seuraava osa taas viipyy? Jos ette meinaa julkaista tätä ”hienoa” reality sarjaa tasan viikon välein, niin voisitte vähintään ilmoittaa edellisen jakson kuvauksessa milloin seuraava tulee!
  Ärsyttävää!

  1. Metropoli sanoo

   Seuraava jakso julkaistaan ensi viikolla.

 11. Huittislainen sanoo

  Olisitte lotkot menneet siihen Sekeä vastapäätä vetämään kebapia koko tynnyrimahan täydeltä jossei tarjottu ruoka kelpaa. Kummallista valittaa ruuasta kun samaan aikaan vetää sitä suupielet rasvassa kitusiin.
  Ootte te…

 12. nosru sanoo

  Miksei Johannalla ole turvavyötä autossa matkustaessaan?

 13. jermu sanoo

  Toi julia on ku joku sketsi-hahmo ja johanna on muuten vaan ihan helvetin oksettava. Suomen halveksituimmata ihmiset. muut spurgut sentään pitää oman elämän piilossa mut nää oikein esittelee kuin huonosti niillä menee

 14. noloa... sanoo

  PYYNTÖ osalle 11 tai 12:
  Jos ois mahdollista näyttää että ulkoiluttaako Johanna ja Julia todella koiriaan muuten, kuin käymällä pihalla tupakalla?
  Omistajienhan tulis ulkoiluttaa koiriaan KUNNOLLA lenkkeillen muutaman kerran päivässä.
  Kävely voisi tehdä hyvää myös koirien omistajille…

 15. Timoteus sanoo

  PSYYKKIS-FYYSIS-SOSIAALINEN KOKONAISUUS MAINITTU. Joku oikein jaksava vois joskus laskeskella monesko kerta.
  Lukisipa Johanna jonkin uuden kirjan näönvieneiden lukiokirjojen ja sen miälettömän hiirikirjan lisäksi ja oppisi uusia termejä, ihan vain vaihtelun vuoksi.

 16. sandei sanoo

  Voi pyhät pyssyt!Julia ihan koomassa taas:(Hyvin näytti karppaajille kelpaavan pökäleet ja makkara vaikka kuinka haukkuvat:)miks ei menny muualle syömään?Toi käyttämätön kortonki oli kyllä hauska:DMiks se oli pöydällä?Arton mustasukkaseks tekemistä varten?käyttämätön kortsu:)

 17. l sanoo

  *** säälittäviä narkkareita

 18. Maggawa sanoo

  Voisitteko edes noille koirille laittaa kunnon kupit vettä (ja ruokaa) varten. Ei luulis teidän matkatavaraläjässä enää tuntuvan.

  1. Huhuh!! sanoo

   Samaa mieltä, ei luulis paljoo painavan yhdet kipot :/ muutenkin alkaa mennä hehku näistä, kun tulee pahamieli kattoo kun Julia tarvii hoitoa ja apua 🙁

   1. mitä apua? sanoo

    Siis Julia tarvitsee raitistumista ja vieroittautumista lääkkeistä ja se lähtee vain ja ainoastaan hänestä itsestään, jos on lähteäkseen.

 19. äiti sanoo

  Eikö noilla tyttörukilla ole lainkaan läheisiä, jotka välittäisivät? Jos tuossa olisivat minun tyttäreni, olkoonkin lähes keski-ikäisiä, viheltäisin pelin poikki ja hoitaisin heidät vaikka pakolla hoitoon tai ainakin pois julkisuudesta alentamasta itseään.

 20. T.K.A sanoo

  Käy toi juulia tosissaa vähä hitailla! kannattas molempien hakeutuu hoitoo ei voi ihminene enää alemmas vajota!!!

  1. Tiltu sanoo

   Kyllä on todella hirveitä naisia.Miten joku vielä tuollasi otuksia ottaa esiintymään?Aivan hirveitä!

 21. joopa joo sanoo

  Kyllä Julia on aikamoisessa tuiskeessa, johtuuko se sitten vain viinasta vaiko viinasta ja lääkkeistä. Sen tietää Julia itse. Ja sensuellia ei tuosta Tuksun esityksestä saa tekemälläkään…

 22. kauheeta sanoo

  kauheeta p…..a laukoo jossu taas 🙂 oliko korde pöydäl muka käytetty tai sit kundil oli uskomattoman pieni pili ja lauko pölyy :DDD julle ei todellakaa oo okoo, joha ton näkee. käy hitaalla ko vanha mummo, menis reppana hoitoo.

 23. jee sanoo

  nää jaksot tulee aika jäles,ko tos oli esiintyminen marraskuus ja marraskuun lopulla uutisoitiin siitä,ko tuksu kilahti ja löi jotain fania (pätkä siitä täälläkin sivustolla)eli kohta me nähdään se toivon mukaan niin kokonaisuudessaan 🙂

 24. öö joo sanoo

  Onko toi Julia ihan ok kunnossa?

 25. shock sanoo

  Hyvä jumala…

Jä vastaus

Your email address will not be published.