Koko kansan Johanna, osa 4

[jwplayer]http://vid.metropoli.net/reality_4.flv[/jwplayer]
Koko kansan Johannan neljännessä jaksossa Johanna Tukiainen käy yksin keikalla, koska Arto on lähtenyt suivaantuneena takaisin Helsinkiin oltuaan Salossa vain tunnin.
Johanna intoutuu keikalla tarjoamaan kuuman sylitanssin innokkaalle nuorukaiselle, mutta yllättyy haastatteluissa ravintola-asiakkaiden suorapuheisuudesta.
Ohjelmassa nähdään myös kohua herättäneitä kuvia Julia Tukiaisesta.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

 • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
 • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
 • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

12 Kommenttia
 1. hah sanoo

  Ai Arto narsisti? Jep jep.. kyllä Johanna itse on narsisti pahimmasta päästä! Sekopää.

 2. Miukulii sanoo

  Siis aivan uskomatonta P*SKAA tämäkin taas! Ai Johannako tässä on se uhri? Hahhahaaaa :DD Nainenhan on ainakin 3 kertaa isompi kuin Arto, ja kyllä sillä videolla näki ihan selvästi miten JOHANNA repi Artoa ja käyttäytyi väkivaltaisesti ja agressiivisesti. Johanna pitäisi oikeasti pistää jonnekin hoitoon.. 🙁

 3. Yolanda Miami Valas sanoo

  Sylitanssia saavalla pojalla näyttäis jostain syystä olevan semmonen samanlainen ilme kuin elokuvissa hysteriaan ja toivottomuuteen vaipuneilla kidutuksen uhreilla. Raukka ei uskalla paljoa edes liikkua.

 4. Sgdf sanoo

  Siis miks noi haastateltavat nuolee aina tota Johannan persettä noilla ylistysjutuilla?
  Tai no niin, varmaan ne pelkää, että Tuksu käy päälle, jos sanoo jotain negatiivista.

  1. jokuVaan sanoo

   No et välttämättä itekkään kehtais sanoo jotain p*skaa päin naamaa 😀 mä en kyllä kehtais, tunnustan. eivätkä välttämättä kehdanneet haastateltavatkaan

  2. Kotimies sanoo

   Olisiko niin, että sadasta haastattelusta valitaan videoon vain ne 2 positiivista…

 5. mee sanoo

  kai tuo sylitanssin saanut rassukka pääsee tämän jälkeen hoitoon? 🙁 pitkän terapiasuhteen tuo tarvitsee näistä traumoista ohitse päästäkseen.

 6. jeeje sanoo

  *** toi poika o hot, panisin <3

 7. arto2 sanoo

  pakko sanoa että on toi johanna kyllä sekasin,oikeen pahaa tekee katsoa kun nainen joka on ilmeisesti viina,ja jossain muu koukussa,sekoilee,ja syyttelee kokoajan muita,ei näe itsessään mitään vikaa! ei yllättätisi jos 1-2v sisälle tulee se lopullinen uutinen neidosta,niin sekasin toi säälittävä ihmisraunio on!

 8. läskille kakkua sanoo

  Julkkikseksi vähän lihavampi 😀

 9. YkkösenYkä sanoo

  Oliko metropoli kovinkin kiukkuinen Artolle kun ei saapunut paikalle, pitikö ihan tarkoituksella mustamaalata hänet kostoksi? Kyllä metropoli tietää kumpi näistä se väkivaltainen hyökkääjä on, ja kumpi on uhri. Tuolla kotivideollakin näkyy miten Tuksu on heittämässä alastonta Artoa rappukäytävään, ja Arto on valmis poistumaan heti kunhan saa kalsarit jalkaansa. Tuksu se vaan ärsyttää kaikin tavoin Artoa, ja saakin provosoitua häntä lopulta. Mutta Arto ei lyö eikä kurista. Ainoastaan työntää Tuksun seinää vasten rauhoittumaan. Jopa Tuksun äiti (videolla) näkee kuinka huonosti Tuksu käyttäytyy, ja ojentaa häntä verbaalisesti. Siihen Tuksu vastaa videon lopussa, jopa täysin ulkopuolisen siskonsa puolesta (käsittämätöntä!), että he eivät ole enää missään tekemisissä äitinsä kanssa.

 10. Puusta pudonnut sanoo

  Valkoinen mekko sopi sinulle hyvin, hieman kireä kuitenkin, kimalteet silmissä olivat kauniit. Mutta sitten lopussa revennyt takki päällä avojaloin, meikit pitkin naamaa. Kysyisin mikä viesti sinulla on? Noin yleensä…
  Ps. Metropoli sivusto antaa hyvää tietoa Mia Marista, lukisin myös asuntomurron tutkimisesta juttua.

Jä vastaus

Your email address will not be published.