Koko kansan Johanna, osa 8

[jwplayer]http://vid.metropoli.net/reality_8.flv[/jwplayer]
Keikkakiertue etenee Vaasaan ja Tukiaisen siskokset saavat lämpimän vastaanoton. Johanna tekee selväksi mielipiteensä parisuhdeväkivallasta ja Julia kertoo maalausharrastuksestaan.
Tämänkertaisessa jaksossa riittää tapahtumia, sillä esiintymismusiikki on kadonnut ja juuri ennen keikkaa selvinnyt tilanne asettaa siskokset pieneen paineeseen. Esiintymiskappaleet saadaan kuitenkin kasaan ja show voi alkaa.
Kuuman shown jälkeen hiljattain päättynyt parisuhde kaivertaa kuitenkin Johannan mieltä ja nainen päättää näyttää, mitä Hän Arto-madolle tekisi. Sijaiskärsijänä toimii huono-onninen silkkikehrääjän toukka.
Koko kansan Johannan osa 9 julkaistaan keskiviikkona 25.1.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

 • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
 • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
 • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

29 Kommenttia
 1. opamot sanoo

  Kovin laittaa epäilemään Johannan ja Julian kielitaito kun kortissakin on väärin kirjoitettuna.
  ”Believe in ur dreams” ur tarkoittaa you are joten?
  Believe in your dreams olisi oikein. :s

 2. tiina sanoo

  kyllä on glamouria ryömiä lattioilla jossain peräseinäjoen motellissa.

 3. aino sanoo

  Hei miksi ihmeessä Tuksu ja Julia ette HYMYILE tanssiessanne. Olette niin masentuneen näkïsiä molemmat. Hymyilemällä olistte seksikkäämpiä ja näyttäistte yleiölle että tykkäätte työstänne. Hymyä peliin nyt !! 🙂

 4. Ivanauraja sanoo

  Tajuaakohan nuo daamit sen, että 99,9% yleiseöstä tulee nauramaan heidän esityksolleen ja pitävät heitä pilkkanaan? TÄH?!!??

 5. semmoone sanoo

  tässähän tuntee itsensä viisaaksi.

 6. maria sanoo

  Buahah hah haa On kuulemma Metropolin vika että noin huonoa materiaalia on näytillä XD Tuksu itse ei malta edes thaimaassa olostaan nauttia vaan haukkuu facessa kaikkia Eräs mies ehdotti Tuksulle keikkakiertuetta,,, Johon Tuksu: Mia Mari Tukiainen: Keikkakiertueeni olivat vaan niin hirvean raskaita…Metropolin piti tehda meista “kaunis, tasokas ja glamourinen” reality nettisarja, joka osottautuikin olevan taytta sosiaalipornoa ja pilkkausta, joka tehtiin niin mauttomasti ja rumasti kuin ikina mitaan vaan voisi kuvata! Julia varsinkin on tosi herkka ja oli jarjettoman mautonta alkaa massailemaan jonkun toisen ihmisen ongelmilla kuten alkoholismilla. Maku meni taysin.. Tottakai jos joku suomessa osaisi toteuttaa keikkakiertueen TYYLILLA ja SOPIMUSTEN MUKAAN, ettei myoskaan tartte palkkojen perassa juosta, niin voisin ihan hyvin tehda viela joitain kiertueita. Mutta nyt prioriteettini on loytaa elamani mies!

 7. joopajoo sanoo

  ootteko te sokeita. samanlaisia tyhjäpäitä kun tuksu? ”Koko kansan Johannan osa 9 julkaistaan keskiviikkona 25.1.”

 8. ihmettelen ja odottelen sanoo

  Loppuiko koko kansan johanna-sarja tähän kahdeksanteen osaan? Viime viikolla ei ainakaan uutta jaksoa ilmestynyt..

 9. mäy sanoo

  Missä osa 9 viipyy? 🙁

 10. patton sanoo

  tuleeko enää 9. osaa?? 😀

 11. Mariel C sanoo

  Pubiruusut sekoilemassa.

 12. sariza sanoo

  hehe.. mä repeen joka kerta kun nään heidät vääntelehtimässä. Varsinki toi Julian lattialla ryömiminen on sikahauska.

 13. morsooni sanoo

  Aivan upeita! 🙂 LISÄÄÄ! :))

 14. huhuhu sanoo

  öh.. aika.. tota.. *sanaton*

 15. h389 sanoo

  jääny koukkuun näihin pätkiin! hauskoja videoita 🙂 terkkuja siskoksille.

 16. Jännä juttu.. sanoo

  Kamalaa miten Iso Tunkki pompottaa pikkusisartaan ja vetää Jullea kuin pässiä narusta. Jullea käy sääliksi, hän on ollut aikanaan nätti nainen ja hyvävartaloinen.

 17. Sassu sanoo

  Huomio kiinnittyi pilleripurkkiin, jota molemmat siskokset näyttivät vuorollaan availevan.

 18. kriitikko sanoo

  Harras pyyntö Metropoli,lopettakaa kaikki uutisointi tuosta tunkiosta,hällä ei ole mitään järkevää sanottavaa,taitamaton kaikessa mtä tekee,virheet joita on tehnyt,on muiden syytä.Oikeasti ei Suomi tarvitse tuollaista tyrkkyä,saa hävetä silmät päästään,että sattuu olemaan saman maan kansalainen

 19. Ihmettelijä sanoo

  Siis apua. Mitenkä nämä tytöt ovat ns. sokeita itselleen? Kehutaan itseään maasta taivaisiin ja ei koskaan nähdä omia virheitä. Varmasti omanlainen sairaus tuokin, että muissa aina vikaa ja itse on täydellinen enkeli, vaikka muistuttaa jotain muuta ulko-ja sisäkuoresta. APUA!!

 20. Apua! sanoo

  KUKA MAKSAA MUN TERAPIAN !?!

 21. jep sanoo

  oho meni sormi nenään Julialla. No, kaikki joskus kaivaa nokkaa.

 22. pappa sanoo

  Gris on tour. Ei kiihottavia mutta lihavia ihania. Idiootteja maksavia asiakkaita. Hyi *******

 23. meitsii sanoo

  hei miksei täs näytetty mitään niitä kohtii ku johanna haukkui artoa ja sanoi että ”älkää naiset koskaan ottako renttua” ? kaikki hyvät palat jätetty pois. tää keikkahan alkoi muutenkin 1½ – 2 tuntia myöhässä

 24. Silvatiseilaa sanoo

  Miksi nuo Johannan mainitsemat EXIMIAT ei sitten näy tippaakaan hänen puheissaan tai käyttäytymisessä? Voimmeko todeta, että se kouluviisaus ei kulje käsi-kädessä älykkyyden kanssa.

 25. Susse sanoo

  VMP!! Järkyttävää sontaa! Nyt kannattaisi näiden naisten miettiä uudestaan ammatin valintaa. Kun ei tanssi eikä oikeen meikkauskaan oikeen onnistu. Taide on taas katsojan silmässä,siitä en osaa sanoa mitään.

 26. Nanna sanoo

  Johannan ilmoittaa ylpeänä, ettei kadu mitään. Lukuisat pahoinpitelytuomiot, törkeä rattijuopumus, erot, vero- ja ulosottovelat? Jotain on pahasti vialla, jos ei noista omatunto soimaa. Huh huh…

 27. Make sanoo

  Nauroin taas vedet silmissä, eritoten ylipainoisten siskosten tanssishown kohdalla.
  No vakavaksi veti jälleen se kohta missä ex-miehiä paneteltiin – kaikkihan, oikeuslaitosta myöten, tietävät Johannan olevan se väkivaltainen osapuoli. Onneksi Arto jätti tuon ja sillä tuntuu menevän taas ihan hyvin. Saa nähdä pääseekö Johanna ikinä yli Artosta (tai muistakaan existä).

 28. Maria sanoo

  OMG!!! Mitä ammattilaisia he ovat? Tuo julian Esitys oli aikas… ammattilainen ihan selvästi…

Jä vastaus

Your email address will not be published.