Koko kansan Johanna, osa 9

[jwplayer]http://vid.metropoli.net/reality_9.flv[/jwplayer]
Tällä kertaa Tukiaisen siskokset keikkailevat Seinäjoella ravintola Ilonassa ja kiertueen rasitukset alkavat näkyä. Johannan tiukka keikkatahti alkaa vaikuttaa jaksamiseen. Oman höysteensä jaksoon antaa ex-mies Arto, joka hämmentää Johannaa tekstiviesteillä. Siskokset valmistautuvat kaikesta huolimatta keikkaan ammattimaisella otteella ja illan keikka pääsee alkamaan. Seinäjoen lähes loppuunmyydyllä keikalla tunnelma nousee kattoon ja keikan jälkeen Johanna miettiikin työnsä parhaita puolia.
Seinäjoelta jatketaan Kankaanpäähän, jossa siskokset pohtivat dieettikuuria. Johanna antaa myös meikkivinkkejä ja siskosten keikka ravintola Villissä on tuttuun tapaan täynnä kuin Turusen pyssy. Julia löytää Kankaanpään yöstä innokkaan ihailijan ja Johanna vauhdittaa bisneksiä takahuoneessa. Ravintola Villissä vietetään varsinaista tosifanien kokoontumista, sillä illan lopuksi eräs herrasmies esittelee Johannalle tatuointiaan, jossa yllättäen poseeraa itse Glamourdiiva Johanna!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

 • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
 • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
 • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

16 Kommenttia
 1. justjoo sanoo

  toi tunkkikööri ei ikinä laihuta kiloakaa tolla menola. puhutaa et veetää ”kanaa ja salaattii” ja sit todellisuudes survotaa sipsii ja pihvei nassuu.Ällöttäviä valaita molemmat. Julia näyttää 50vuotiaalta

 2. J sanoo

  Tuksu tartteis botoxia otsaan ja poskipäille täytettä.

 3. hahahah sanoo

  Julia aikoo laihduttaa 10kg yhdessä kuukaudessa? Anna mun kaikki kestää..

 4. joko sanoo

  Mitä jos Tuksu onkin saatanan pitkä stand-up vitsi?

 5. ihme touhua sanoo

  Koittakaa nyt laittaa se kymmenes osa jo! Ihmeellistä, kun jaksot esitetään milloin ja miten sattuu. Välillä on yli kuukausi taukoa ja nyt taas näköjään pidetään taukoa wtf? Valitkaa joku viikonpäivä (esim. keskiviikko) kun aina uuden jakson laitatte tänne. Ei sen luulis kovin vaikeaa olevan.

  1. Metropoli sanoo

   Koko Kansan Johannan seuraava jakso julkaistaan keskiviikkona 8.2.

 6. paskamaha sanoo

  Voi ei, näyttää julia olevan taas rauhoittavissa lääkkeissä tossa mistä alkaa kankaanpään keikka. Ei ole kuule vaikeaa huomata jos on keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä napsinu! Kun tiedät videopätkän tulevan julkiseksi muiden kattottavaks nii tuskin kannattais niitä pameja napsia ettei saa itseään TAAS naurunalaseks.

 7. Minätäältä sanoo

  Ööööööh… nämä mimmit (Julian sanojen mukaan ”yhen promillen”) humalassa kertovat hiilarittomasta dieetistään, ja miten ovat syöneet viime ajat vain kanaa/lihaa ja salaattia, ja seuraavaksi jo esitelläänkin pöytää, joka notkuu sipsejä, karkkia ja alkoholia…
  Varsin mielenkiintoinen ”dieetti”, jos tolla tippuu 10 kg kahdessa kk:ssa…

 8. lissu sanoo

  ei ihme et ei mee sinkut kaupaks ko tollain käyttäytyy,se pitäs muistaa et se on ne fanit ketkä artistin piettää pinnal.ilman faneja ei olla pinnal niinse vaan menee.ja pikku rahastusta 10e huh huh,pelle!ja sit tuo et jos teil ei oo rahaa ni ei mun ongelma,hankitte mistä hankitte rahanne jne.siis jotn rajaa kuitenkin!!ERITTÄIN TÖRKEETÄ käytöstä,noinkin törkynen ihminen ko toi johanna ite on niin kuulus olla nöyrää tyttöä!ei minkään näköstä sääliä tommoselle!en yhtään ihmettele miks toi pallero on varmaan suomen vihatuin julkkis!!luulee itestäsä ihan liikoja,luulee et voi jättää keikkoja tekemättä mitn haluu,sairas.tarvis lääkitystä!

 9. Lumiukko sanoo

  Mielestäni Johanna alkaa muistuttaa ulkoisesti enemmän ja enemmän Miina Äkkijyrkkää!

 10. jaska sanoo

  hyvä santeri!

 11. tsirpula sanoo

  voi poikia!
  Julia taisi olla (tai olikin) keikalla vissii vetäny vähä muutakin kuin pulkkaa!

 12. Jeejee sanoo

  Miten töykeätä käytöstä Tuksulta. Ihmekkään, että levyt ei myy, kun töksäyttelee tommosia. On myös otsaa olla nousematta sängystä keikalle puoli tuntia ennen keikkaa. Ei elämän kevät. Mikä ammattilainen hän väittää olevansa, kun käyttäytyy noin. NÖYRYYS ennenkaikkea!

 13. sami sanoo

  haha just joo muka pelkkäää vettä juovat 😀 juliakin ihan känässä :DDDDDDDD juopot aina se 10 kiloo pudottamassa 😀

 14. zzz sanoo

  Onpa jossulla karvaiset jalat

 15. pallero sanoo

  Ainoastaan mies voi olla noin tyhmä!Kun on kerran päässyt eroon väkivaltaisesta suhteesta,niin miks änkeää takaisin,on tainnut miehellä seistä joku muukin kuin järki

Jä vastaus

Your email address will not be published.