Korian Pioneerifestivaalin esiintyjät tiedossa

Pioneerifestivaali julkaisee loput esiintyjänsä.

Pioneeripuistoon esiintymään saapuu urheiluaiheisilla biiseillään suosioon noussut helsinkiläinen rap-duo Jare&VilleGalle, Tumppi Varonen & Problems, ja kouvolalaista osaamista esittelee Murderdome Rock’n’Roll Club. Lisäksi lavalle kapuaa Raivopäät feat. Friends, jossa soittavat mm. Veltto Virtanen, Hate Konttinen ja 70-80 luvuilla hittejä tehtaillut Maukka Perusjätkä.

Muita Pioneerifestivaalin esiintyjiä ovat mm. Turmion Kätilöt, Cheek, Petri Nygård, Pariisin Kevät ja Matti Nykänen. Kaikki esiintyjät ja aikataulun voi käydä tarkastamassa netistä www.pioneerifestivaali.fi.

Lipunmyynti on käynnissä ja lippuja voi ostaa ennakkoon Pioneerifestivaalin nettisivuilta tai seuraavista lippukaupoista: www.lippupalvelu.fi, www.parhaattapahtumat.fi ja www.tiketti.fi. Lisäksi lippuja myydään Kouvolassa levykauppa Peltirummussa ja Manskin kävelykadun Kouvola-infopisteellä. Normaalien festarilippujen ohella myynnissä on myös VIP-lippuja, jotka sisältävät mm. ruokaa, juomaa ja hyvää palvelua VIP-alueella.

Pioneerifestivaali järjestetään toista kertaa Korian Pioneeripuistossa 15.-16.7.2011. Festivaalin portit aukeaa yleisölle perjantaina kello 15.00 ja lauantaina kello 13.30. Lippujen hinnat ja lisätietoja festarista osoitteessa www.pioneerifestivaali.fi. 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.