Kuollut hiiri McDonaldsin kahvimukissa!

Kanadalainen Ron Morais järkyttyi juodessaan McDonald’sista ostamaansa kahvia. Hän otti kahvimukin kannen pois juodakseen loput kahvit ja näki kauhukseen mukin pohjalla kuolleen hiiren.
McDonalds Rat - CBC/ Twitter
McDonalds’in asiakkaat voivat odottaa saavansa vaikkapa ilmaisen lelun happy mealinsa kanssa, mutta Ron Moraisin saamaa ”bonusta” on vaikea ymmärtää. Ron Morais sanoi juoneensa lähes koko mukin tyhjäksi, kun teki karmean löydöksensä.
”Otan aina kannen pois kahvimukista saadakseni helpommin viimeisen siemauksen. Ja kun otin kannen pois, kupin pohjalla odotti pienoinen yllätys. Se oli kuollut hiiri”, Morais kertoi CBC:lle.
Moraisin työkaverit eivät olisi uskoneet miestä, elleivät olisi nähneet mukissa ollutta kuollutta hiirtä omin silmin.
McDonalds Rat - CBC/ Twitter
Moraisin kollega Brad Patterson sanoi, että jos ei olisi ollut itse paikalla ja nähnyt Moraisin juovan koko mukillisen, hän olisi luullut miehen valehtelevan.
Heti syytösten jälkeen McDonald’s pyysi terveysviranomaiset tutkimaan pikaruokalan, mutta ravintolasta ei löytynyt mitään näyttöä tuholaisista. McDonald’sin tiedotteen mukaan tutkimuksia jatketaan ja asiakkaaseen on otettu yhteyttä, jotta todistekappale saadaan tutkittavaksi.
Ron Moraisin kokemus oli ahdistava, mutta mies suhtautui siihen filosofisesti: ”Hei, olen kuitenkin täällä, tiedäthän. Ja olen paremmassa kunnossa kuin se hiiri.”
Lähde ja kuvat: CBC.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.