Lääkärit tekivät mielenterveyspotilaan vatsasta shokkilöydön

Skitsofreniaa sairastavalla intialaisella Pradip Kumar Dhalilla, 48, oli tapana niellä erilaisia esineitä. Kaksi kuukautta sitten mies alkoi valittaa vatsakipua. Hänen perheensä otti yhteyttä lääkäreihin, jotka tutkivat hänet ultraäänellä.
Tutkimuksissa Pradipin mahalaukusta löytyi noin 600 rautanaulaa. Lääkärit operoivat miehen ja poistivat naulat yksi kerrallaan magneetin avulla.
Potilas oli onnekas, sillä yksikään nauloista ei lävistänyt tai haavoittanut hänen mahalaukkuaan. Lääkäri Siddhartha Biswas totesi:
– Leikkasimme hänen mahansa osittain ja käytimme magneettia saadaksemme naulat pois yksi kerrallaan. Siellä oli yli 600 naulaa. Varmistimme, että kaikki hänen nielemänsä naulat saatiin ulos.
Pradipin perhe oli tietoinen miehen erikoisesta tavasta niellä esineitä, mutta he järkyttyivät kuullessaan hänen nielleen niin suuren määrän nauloja. Lääkäri Biswas kertoi:
– Pradipin psykiatri oli pyytänyt perhettä olemaan häiritsemättä häntä, joten he eivät juurikaan puuttuneet siihen, mitä hän söi. Heillä ei ollut aavistustakaan, mistä hän oli saanut naulat.
Lähde: StoryTrender
(Kuva ei liity tapaukseen.)


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.