Laulajakaunottaren avioero tulisi kalliiksi

VOITA 8500 € MATKA SUPER BOWLIIN

Useasti maailman kauneimmaksi poppariksi kutsuttu Cheryl Fernandez-Versini, joka tunnettiin aikaisemmin nimillä Cheryl Cole ja Cheryl Tweedy, on vahvojen huhujen mukaan eroamassa nykyisestä miehestään.
The Sun –lehden mukaan avioliiton päättyminen tulisi artistille kalliiksi, koska hänellä ei ole avioehtoa. Laulajatähden omaisuuden arvioidaan olevan noin 16 miljoonaa puntaa, eli lähes 22 miljoonaa euroa.
– Jos Cheryl päätyy eroon, tuomioistuimen lähtökohta on, että aviomiehellä on oikeus saada puolet omaisuudesta. On mahdollista, että summaa alennetaan, mutta oikeusprosessi on pitkä, kallis ja äärimmäisen stressaava, kertoo asianajaja James Brown lehdelle.
X Factor UK -ohjelmaa tuomaroiva Cheryl avioitui noin puolitoista vuotta sitten Jean-Bernard Fernandez-Versinin kanssa ainoastaan kolmen kuukauden seurustelun jälkeen.
Nykyinen avioliitto on Cherylin toinen. Aikaisemmin hän oli naimisissa jalkapalloilija Ashley Colen kanssa. He erosivat vuonna 2010 futistähden jäätyä kiinni pettämisestä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!