Lemmikkikissat saattavat toisinaan käyttäytyä todella erikoisella tavalla. Varsin usein ne haluavat huomiota omistajiltaan tai sitten ne ovat omaksuneet erikoisia käytösmalleja.

– Kun ihmettelemme missä Gala on, hän piiloutuu verhojen taakse. Käyttäydymme kuin yrittäisimme etsiä häntä ja mitään ääntä ei kuulu. Kun löydämme sen, Gala syöksyy eteenpäin ja huitaisee tassullaan, piiloutuakseen seuraavaksi muiden verhojen taakse. Jos emme etsi Galaa, se pitää pientä ääntä, jotta jatkaisimme yrittämistä, kerrotaan Gala-kissasta.

noe

@MNoitaF
Cuando decimos "¿Dónde está Gala?" Se esconde atrás de las cortinas. Hacemos como si la buscamos y ni respira. Cuando "la encontramos" nos salta encima, nos pega manotazos y sale corriendo atrás de otras cortinas y si no la buscamos hace ruidito para que sigamos.

– Jos saamme vieraan kotiimme, niin kissani asettuu tassut ristissä istumaan meidän ja vieraamme väliin, koska se ei voi sietää jonkun toisen olevan huomion keskipisteenä, kerrotaan alla olevasta kissasta.

palo_gamer

@palomagarello_
Mi gata si hay gente en la casa se sienta entre nosotros con los brazos cruzados porque no soporta no ser el centro de atención

– Kissani tykkää varastella lompakkoani ja saa minut jahtaamaan sitä ympäri taloa, jotta saisin sen takaisin, kerrotaan lompakkovaras-kissasta.

– Vaimoni harrastaa samaa, tokaisee eräs twiittiin vastannut kirjoittaja.

– Kissani poseeraavat aina symmetrisesti. Teoriani mukaan ne ovat uudelleensyntyneet kaksoset, kerrotaan kissakaksikosta.

Vicky S.

@vickysedanorosa
Tienden a ponerse en posturas simétricas constantemente.
Tengo la teoría de que son la reencarnación de las niñas de The Shining.

– Kissani tykkää mennä vuoteeseeni peiton alle ja asettaa päänsä tyynylle täsmälleen samalla tavalla kuin ihmiset, tarinoidaan sänkyä rakastavasta kissasta.

– Kissani käyttäytyy kuin se olisi koriste-esine, kerrotaan kirjahyllyyn tykästyneestä kissasta.

Santiago.

@MartinezPichel
Al mio le gusta jugar a q es un adorno

– Kun Mortimer on nälkäinen ja kukaan ei anna sille tuoretta ruokaa, se avaa vesihanan. Se tietää, että sinun pitää tuolloin nousta ylös ja antaa samalla ruokaa. Tämä tapahtuu aina keskellä yötä, kerrotaan Mortimer-kissasta.

melisa con s

@melinaconese
Mortimer cuando tiene hambre y nadie le sirve comida nueva (a veces tiene lleno dl plato y quiere que le sirvan otra vez) ABRE LA CANILLA pq sabe que si o si te tenes que levantar a cerrarla y de paso le das comida. Siempre a la madrugada...

– Kissani tykkää avata kaikki ikkunat ja jättää ne apposen auki. Minulla on aina kylmä! kerrotaan alla olevan videon kissasta.

Rama 💙❤️

@505_rama
La mía abre la ventana y deja todo abierto terrible frío me hizo pasar

Lähde: BoredPanda

Kuvituskuva: Pixabay