Maisa Torppa tulevista häistään: ”Olemme palkanneet turvamiehiä estämään kuvaamisen”

Kohublondi Maisa Torppa menee pian naimisiin avomiehensä Mikon kanssa. Maisa julkaisi eilen Instagramissa vetoomuksen, että he saisivat viettää juhliaan rauhassa.

Maisa ei paljasta häiden ajankohtaa, mutta Seiska on uutisoinut saaneensa kuulla Maisan lähipiiriltä, että häitä juhlittaisiin ystävänpäivänä eli tänä perjantaina.

Maisa suunnitteli menevänsä uudenvuoden aattona naimisiin kihlattunsa, rallitähti Jari-Matti Latvalan kanssa, mutta kihlaus purkautui ja häät peruttiin sen jälkeen, kun Seiska julkaisi uutisia Maisan ja Mikon viime keväänä alkaneesta salasuhteesta. Maisa ja Mikko kielsivät pitkään suhteensa kohun aikana, mutta muuttivat yhteen melko pian Maisan ja Jari-Matin eron jälkeen.

Nyt Maisa pyytää Instagramissa yksityisyyttä tuleviin häihinsä, joihin pariskunta on palkannut turvamiehiä estämään kuvaamisen.

– Mä osoitan tän päivityksen suomalaiselle lehdistölle/medialle. Tulevaisuudessa olen menossa naimisiin. Ainut odotettua päivää varjostava asia on se, että yksityistä tietoa (jokseenkin väärää) on vuodettu ulos. Häät on erittäin intiimi ja yksityinen tilaisuus ja me halutaan viettää ne vain meidän läheisten ihmisten kanssa. Puolisoni ei myöskään ole julkisuuden henkilö, eikä koskaan tule olemaan. Me ollaan palkattu turvamiehiä estämään kuvaaminen mutta pyydän myös näin julkisesti, että meidän annetaan rauhassa nauttia päivästämme pelkästään perheemme ja ystäviemme kanssa ❤️ Emme siis halua juhlistamme kuvia lehtien sivuille. Lupaan postata tänne yhden tarkkaan harkitun 😘 Kiitos!

Kirjoituksen kommenteissa Maisaa tuetaan toiveestaan yksityisyyteen, mutta myös kritisoidaan pyyntöön nähden ristiriitaisesta pyrkimyksestä pysyä julkisuudessa.

Eräs kommentoija kehotti Maisaa poistumaan julkisuudesta, jolloin hän saisi olla rauhassa myös medialta, johon Maisa vastasi kipakasti.

– Mä en ole julkisuudesta poistumassa. Musta saa kirjoittaa. Myös kritisoida. Mutta sellaista ei saa kirjoittaa mikä ei pidä paikkansa‼️

Alla keskustelua herättänyt Maisan päivityskuva teksteineen.

View this post on Instagram

Mä osoitan tän päivityksen suomalaiselle lehdistölle/medialle. Tulevaisuudessa olen menossa naimisiin. Ainut odotettua päivää varjostava asia on se, että yksityistä tietoa (jokseenkin väärää) on vuodettu ulos. Häät on erittäin intiimi ja yksityinen tilaisuus ja me halutaan viettää ne vain meidän läheisten ihmisten kanssa. Puolisoni ei myöskään ole julkisuuden henkilö, eikä koskaan tule olemaan. Me ollaan palkattu turvamiehiä estämään kuvaaminen mutta pyydän myös näin julkisesti, että meidän annetaan rauhassa nauttia päivästämme pelkästään perheemme ja ystäviemme kanssa ❤️ Emme siis halua juhlistamme kuvia lehtien sivuille. Lupaan postata tänne yhden tarkkaan harkitun 😘 Kiitos! 🙏🏼❤️ #please #myprivatelife #theday

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Kuvat: Instagram / maisatorppa