Martina Aitolehti saa rajua kritiikkiä Miss Helsingin erottamisesta

Miss Helsinki -kilpailua johtava Martina Aitolehti erotti tiistaina tammikuussa kruunatun Jessica Ruokolan. Syynä oli Jessican pahoinpitelykohu, kun vastavalittu missi joutui moottoripyöräjengiin kuuluvan miesystävänsä pahoinpitelemäksi. Tapahtuneesta huolimatta Jessica ei tehnyt rikosilmoitusta ja jatkoi parisuhdetta miehen kanssa.
Martina Aitolehden mielestä Jessica ei ollut enää sopiva roolimalli kantamaan Miss Helsingin kruunua ja hänen tilalleen nostettiin ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittu Hanneleena Laaksamo.
Facebookin ”Mutsit Vs Faijat” -ryhmässä käydään kiivasta keskustelua Miss Helsingin erottamisesta. Kilpailun keulahahmona vaikuttava julkkiskaunotar Martina Aitolehti saa osakseen kovaa kritiikkiä.
Keskustelijat kiinnittivät huomiota siihen, että Jessica on pahoinpitelyn uhri, eikä tekijä. Alla keksustelun kommentteja.
– Joku voisi pitää asiaa huonona, sillä kyseessä on kuitenkin väkivallan uhrina ollut henkilö eikä naistenhakkaaja, joka menetti tittelinsä.

– Kyllä mä nään kans tässä sellasen asetelman että väkivallan uhria isketään toisen kerran suoraan naamaan. Päätös pysyä suhteessa pitäs olla täysin henkilökohtanen eikä tolla tittelillä pitäs olla mitään tekemistä sen kans.
– Missiä rangaistaan siitä, että ottaa turpaansa ja antaa anteeksi? Eli myöskään anteeksi antaminen ei kuulu esikuvien tehtäviin.
Myös Martina Aitolehden oma kohujulkisuus ja sitä kautta uskottavuus otettiin esille.
– Pahoinpidelty antaa anteeksi pahoinpitelijälleen, niin se tarkoittaa automaattisesti, että hyväksyy väkivallan ja on siksi huono roolimalli? Martina se varsin hyvä roolimalli on ja jatkuvasti ruudussa mikä tähtönen millonki.
– Me olemme sitä mieltä, että marttiina on hyvä ravintola, mutta se turhajulkkis voi vetää alahuulen niskan taa ja nielasta.
– Sanoo Martina, joka on hakannu varmaan useempaa miestä ku moni mies.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...