Matkusta jopa 50 % edullisemmin: CityCity-lippu nyt uusilla yhteysväleillä!

Matkahuollon CityCity-lippu on erityisen edullinen vaihtoehto bussimatkustukseen. Lippu kelpaa nyt viidellä uudella yhteysvälillä, esimerkiksi Hämeenlinnasta ja Tampereelta Helsinki-Vantaan lentoasemalle.
Matkahuollon CityCity-lippu tarjoaa erinomaisen edullisen vaihtoehdon usein samaa väliä bussilla reissaaville matkustajille. Nyt lippu on otettu käyttöön viidellä uudella yhteysvälillä, joten jatkossa matka taittuu huokeasti Tampereelta ja Hämeenlinnasta Helsinki-Vantaan lentoasemalle, Lahdesta Tampereelle ja Hämeenlinnaan sekä Hämeenlinnasta Turkuun. Kaikkiaan lippu on käytössä 28 eri yhteysvälillä.
Matkusta jopa 50 % edullisemmin
CityCity-lipun käyttäjä säästää parhaimmillaan 50 % normaalihintoihin verrattuna. Esimerkiksi Tampereelta Parkanoon yksi matka maksaa CityCity-lipulla vain 6,67 €, Tampereelta Hämeenlinnaan 8 € ja Tampereelta Lahteen tai Helsinki-Vantaan lentoasemalle vain 15 €.
Yksittäisen matkan hinta riippuu kulkemastasi yhteysvälistä. CityCity-lipun hinta on kaikille yhteysväleille 240 € ja lippu sisältää yhteysvälistä riippuen 8-36 matkaa. Lippu ladataan Matkahuollon Matkakortille. Matkakortti maksaa ensimmäisellä kerralla 6,50 €, mutta jatkossa samalle kortille voi ladata lisää matkoja kolmen vuoden ajan.
Eniten matkustusvaihtoehtoja
CityCity-lipulla matkustavilla on käytössään valtakunnan runsain vuorotarjonta. CityCity-lipun piirissä on päivittäin jopa 500 pikavuoroa. Esimerkiksi Turku–Helsinki -yhteysvälillä liikennöi viikon vilkkaimpana päivänä peräti 78 vuoroa ja Helsinki–Tampere-yhteysvälillä voi puolestaan matkustaa parhaimmillaan 64 eri vuorolla päivässä. Molemmilla yhteysväleillä liikennöidään ruuhka-aikoina puolen tunnin välein.
Lisätietoja CityCity-lipusta ja muista lipputuotteista saa Matkahuollon internetsivuilta ja asiakaspalvelukeskuksesta, joka palvelee numerossa 0200 4000 (1,99 €/min + pvm). Matkahuollon palveluihin voi tutusta myös Facebookissa http://www.facebook.com/matkahuoltoja Twitterissä http://twitter.com/matkahuolto sekä Matkahuollon Kahvila -blogissa osoitteessa http://kahvila.matkahuolto.fi.
 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit
Lataa...