Mentalisti jääkiekon kannabiskohusta: Kummola salailee jotain!

Tiistai-iltana jääkiekkopiireissä alkanut kannabiskohu monine käänteineen kummastuttaa suomalaista urheilukansaa. Väkisin tulee mieleen surullisenkuuluisa hiihdon dopingjupakka vuodelta 2001, jolloin mitään ei myönnetty, eikä kukaan tiennyt asiasta mitään, kunnes oli pakko.
Metropoli pyysi profilointiin perehtynyttä mentalistia arvioimaan Raimo Summasen ja Kalervo Kummolan esiintymistä eilisiltaisessa MTV3:n Tulosruudussa.
kuva (5) – Mitä Raimo Summaseen tulee, hän tietää asiasta aivan varmasti sellaista, mikä ei kestä päivänvaloa. Jos jutussa ei olisi mitään perää, miksi pestä kätensä asiasta sillä perusteella, että ”se ei hänelle kuulu?” Summanen vaikuttaa haastattelussa äärimmäisen sulkeutuneelta sekä vaivautuneelta ja elekieli paljastaa, että hän haluaa päästä tilanteesta eroon mahdollisimman pian. Ihminen, jolla ei ole mitään salattavaa, ei käyttäydy tällä tavalla, mentalisti sanoo.
kuva (4) – Kummola on Summasta varmempi haastateltava, mutta kokemuksen perusteella väitän, että hän ilmiselvästi salailee jotain. Tietyt kasvojen lihasten pienet liikkeet ja katseen suunta paljastavat että hän salailee jotain. Tämä on nähtävissä erityisen selvästi, kun hän koettaa painottaa, ettei asiassa ole perää, asiantuntija väittää.
 


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

 • 60€ pelirahaa
 • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
 • Bratislavan kasinomatkan arvonta

3 Kommenttia
 1. jake sanoo

  on kyllä varsinainen mentalisti, niin hakoteillä ihmisen lukemisesta ku voi olla, ja muka asiantuntija!

 2. Usko sanoo

  Mikä mentalisti? ei mitään käyttistä

 3. Q sanoo

  Urheilujohto; kokeneille – arvostetuille URHEILJJOILLE
  – joilla vastuuta ; esimerkillisestä käyttäyttämisestä
  – ” ns pelimiesten on aika väistyä” johdosta pois ja heti.!
  Seli,seli jutut omanaedun ja mainee pngittämitä; ei nuorten ja URHEILUN.

Jä vastaus

Your email address will not be published.