Metroskooppi – joulukuu

Metropoli.netin säälimätön ja anteeksipyytämätön horoskooppi, Metroskooppi, kertoo tulevan. Ota vinkeistä vaarin, mutta muista pitää nuttura riittävän löysällä.

Oinas 21.3.-19.4.

Joskus on ihan hyvä välillä pysähtyä miettimään ja pähkäilemään omaa elämää, eikä vain pyyhältää suu vaahdossa päivästä toiseen. Olet nyt vakavien itsetutkiskeluiden äärellä, eikä esille putkahtavat asiat ole järin mairittelevia. Katsotaan nyt sitten miten osaat asiasi hoitaa. Luultavasti ihan päin sitä itseään…

Härkä 20.4.-20.5.

Olet ollut jo pitemmän aikaa H. Moilasena erään ihmisen suhteen, joka mielestäsi antaa varsin ristiriitaisia signaaleja. Ota itseäsi niskasta kiinni ja kysy asiasta suoraan, niin saat ehkä vastauksen mieltäsi askarruttaneeseen kysymykseen. Tosin sairaalloinen ja nolo ujoutesi kuitenkin estää sinua tekemästä sen.

Kaksoset 21.5.-20.6.

Joulustressi painaa päälle. Olet puuhastellut nyt siihen malliin, että paukut uhkaavat pikkuhiljaa loppua. Onneksi kohta on pyhät, niin voit hyvällä omallatunnolla antaa raskaan ruhosi valahtaa sohvalle, vetää normaalin, vähintään kolmen päivän joulurännin ja antaa aivosi sekä kehosi levähtää.

Rapu 21.6.-22.7.

Olet jokseenkin saamatton nahjus, joka antaa pompotella itseään. Ystäväsi käyttää sinun sinisilmäisyyttäsi häikäilemättä hyväkseen, ja sinä se vaan tyyyväisenä myhäilet luullen, että että sinulla on oikea ystävä. Hän jää pian kiinni jostain hieman vakavammasta, tajuaisitko sitten heivata hänet helvettiin?

Leijona 23.7.-22.8.

Olet liian ylimielinen elämänkumppaniasia kohtaan. Hän kärsii salaa, vaikka ulospäin kaikki näyttäisi olevan kaikin puolin hyvin. On varsin hämmästyttävää, ettet tuohon ikään mennessä ole oppinut kunnioittamaan muita ihmisiä. Karman lain mukaan kontollesi onkin jatkossa tulossa jotain varsin “mielenkiintoista”…

Neitsyt 23.8.-22.9.

Milloin kyllästyt taisteluun erään tuttavasi kanssa? Asia on pikkuhiljaa muuttumassa varsin koomiseksi, olette kuin pahaiset kakarat. Lyökää hyvän sään aikana kättä päälle ja tehkää sovinto. Vai luuletko, että olet liian ylpeä moiseen? Osaisitpa edes kerran elämässäsi tulla toista puolitiehen vastaan!

Vaaka 23.9.-23.10.

Nyt on pienen ajan sisällä tapahtunut aivan liikaa. Olet henkisessä konkurssissa, eikä lähipiirisi ole voinut välttyä huomaamasta sitä. Saat apua hieman oudolta taholta, mutta ota apu avosylin vastaan. Tiedätkö, ettei suorittaminen tee ihmisestä parempaa? Sinulla ei vain elämässäsi ole mitään muuta sisältöä.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Pilvilinnoissa on hyvä elää, näin ei ainakaan tarvitse huomata oman elämänsä epäkohtia. Olet aina ollut jonkin sortin haihattelija, eivätkä jalkasi meinaa pysyä maan pinnalla. Koita nyt viimeinkin tajuta: Olet nolo ihminen vailla minkäänlaista päämäärää. Hanki elämä.

Jousimies 23.11.-21.12.

Pelkäät rakkautta. Se nähtiin äskettäin, kun suhteesi kariutui. Koitat aina laittaa syyn muiden niskoille, vaikka sinä olet aina pääasiallinen syy siihen, miksi kumppanisi ei pysy vierelläsi. Lähiaikoina ei ole siis ainakaan suhderintamalla mitään uudistuksia luvassa. Olet yksin, niin yksin…

Kauris 22.12.-19.1.

Haluat muutosta tilanteeseen, joka on junnannut paikoillaan ihan liian kauan. Et vain oikein tiedä, miten lähtisit asiaa ratkomaan. Muista, että aina voi kysyä neuvoa. Tässä tapauksessa ei kannata kuitenkaan luottaa kaljanhuuruiseen kaveriisi, vaan kysyä toisaalta… Ai niin, mutta eihän sinulla ole ketään muuta…

Vesimies 20.1.-19.2.

Olet roikkunut muistoissa ja sydämeesi sattuu, kun et saa menneitä takaisin, aikoja, jolloin olit vielä hyvännäköinen ja hoikka. Kannattaisiko kiinnittää ruokavalioon hieman enemmän huomiota? Tai juomistottumuksiin? Kävisit joskus edes ulkona, niin että saisit väriä muuallekin kuin nenään.

Kalat 20.2.-20.3.

Vastavuoroisuus on se juttu! Jos joku tekee sinulle palveluksen, niin hyviin käytöstapoihin kuuluu, että myös sinä teet jotain tämän henkilön hyväksi. Itsekkyytesi on todella naurettavaa, ja ennen kaikkea aivan helvetin ärsyttävää. Sinut pitäisi viedä johonkin käytöskouluun, vähän niin kuin koirat.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.