Metroskooppi – helmikuu

Metropoli.netin säälimätön ja anteeksipyytämätön horoskooppi, Metroskooppi, kertoo tulevan. Ota vinkeistä vaarin, mutta muista pitää nuttura riittävän löysällä.

Oinas 21.3. – 19.4.

Sinua onnistaa tällä jaksolla. Jos Lotossa ei napsahda seitsemän oikein, kokeile hedelmäpeliä. Jos et voita siitäkään mitään meni tämä ennustus pieleen ja olet edelleen persaukinen.

Härkä 20.4. – 20.5.

Olet niin iloinen että mielesi tekee hyppiä ja tanssahdella ympäriinsä. Eli olet ilmeisesti taas unohtanut ottaa lääkkeesi. Käy tohtorilla uusimassa reseptit ennen kuin nyrjäytät nilkkasi tai saat revähtymiä.

Kaksoset 21.5. – 20.6.

Joku haluaa kuunnella elämäntarinasi, jonka tietenkin mielelläsi myös kerrot. Tosin tuo joku odottaa sinun tarjoavan hänelle kuuntelun aikana riittävän määrän olutta jotta kestäisi vuodatuksesi loppuun saakka. Tulee halvemmaksi kerrata elämän epäonnistumisia itsekseen.

Rapu 21.6. – 22.7.

Olet pitkään miettinyt erilaisia vaihtoehtoja tulevaisuutesi suhteen. Suomessa on suhteellisen toimiva sosiaaliturva joten unohda moiset mietinnät ja anna virran viedä.

Leijona 23.7. – 22.8.

Sinulle sanotaan asia jonka merkitystä et ymmärrä. Tulet siihen tulokseen, että on parempi leipoa sanojaa nenään, ihan vain varmuuden vuoksi.

Neitsyt 23.8. – 22.9.

Pomosi ei ymmärrä sinua. Miksi muka ei voisi viettää työpäiväänsä kiinnostavia nettisivuja selaillen? Kerrot mielipiteesi pomolle värikkäin sanankääntein höystettynä, ja kas, nyt sinulla on taas aikaa.

Vaaka 23.9. 23.10.

Elämänkumppanisi ei ymmärrä miksi haluisit viettää aikaa ilman häntä. Kerro leikilläsi että tarvitset sitä vieraissa käyntiin. Voit olla varma että tämän jälkeen sinulla riittää omaa aikaa.

Skorpioni 24.10. – 22.11.

Pienestä ongelmasta uhkaa kasvaa suuri. Nyt on korkea aika käydä lääkärissä selvittämässä mistä kutina johtuu, ja ennen kuin se leviää.

Jousimies 23.11. – 21.12.

Mieltäsi vaivaa tunne että olet unohtanut jotain tärkeää. Älä suotta vaivaa päätäsi, ulosottomies kyllä muistuttaa mistä on kyse.

Kauris 22.12. – 19.1.

Yrität kehittää itsellesi uuden viileän imagon. Yritys epäonnistuu surkeasti ja huomaat viettäväsi jakson lopun pehmustetussa huoneessa. Onneksi ne sentään tarjoavat lämmintä ruokaa. Myrkyttääköhän ne sitä?

Vesimies 20.1. 19.2.

Tiettyyn asemaan pääseminen vaatii paitsi henkisiä, myös fyysisiä ponnisteluita. Kyynärpäitä käyttäen etenemisessä on kuitenkin aina se vaara että jollakulla on suuremmat kyynärpäät. Tämä saattaa aiheuttaa sinerrystä silmäkulmiin. Ole varuillasi.

Kalat 20.2. – 20.3.

Olet varsin kekseliäs kaveri ja sitä ominaisuutta kannattaa käyttää hyväksi tässä kuussa. Eteen tulee useita tilaisuuksia joissa pääset näyttämään todelliset kyntesi. Jotain mukavaa risukasaankin joskus.