Metroskooppi – toukokuu

Metropoli.netin säälimätön ja anteeksipyytämätön horoskooppi, Metroskooppi, kertoo tulevan. Ota vinkeistä vaarin, mutta muista pitää nuttura riittävän löysällä.

Oinas 21.3.-19.4.

Nyt kun ”vanhat hyvät ajat” ovat vallanneet mielesi, on hyvä muistaa, ettei menneiden märehtiminen tee onnelliseksi – päinvastoin. Tulevaisuuteen panostaminen yleensä kannattaa, mutta sinun tapauksessasi tuo panostus lienee turhaakin turhempaa. Senkin saamaton nahjus!

Härkä 20.4.-20.5.

Suuret unelmat ja vieläkin suuremmat odotukset ovat vieneet pohjan elämältäsi. Pettymysten sarja on käynyt liian ylivoimaiseksi, ja siksi olet päästänyt itsesi sellaiseen apatian ja masennuksen suohon, mistä on vaikea pyristellä ylös. Jos olisi edes hitusen tahdonvoimaa, mutta ei…

Kaksoset 21.5.-20.6.

Eräs ihmissuhteesi on alkanut käydä niin rutiininomaiseksi, että kannattaisi päästää irti vaikka se kipeää tekisikin. Vaikeuksien kautta voittoon, niinhän sitä sanotaan. Mutta jos on takertuva, läheisriippuvainen ja kaiken lisäksi vielä tyhmä, niin eipä ole hääppöiset tulevaisuudennäkymät.

Rapu 21.6.-22.7.

Kevättä rinnassa ja niin edelleen. Oletko rakastunut vai mistä tuo yltiöpositiivinen asenne? Siirappia alkaa valua korvista jo pelkästä ajatuksesta. Tiesitkö, että rakastuminen on vain viheliäinen häiriötila aivoissa? Tämäkään orastava suhde ei tule pääsemään puusta pitkään.

Leijona 23.7.-22.8.

Nyt kukkaronnyörejä soukemalle, tai jää kesäsuunnitelmat puolitiehen. Yli varojen eläminen on paitsi säälittävää, myös kohtalaisen idioottimaista. Mistä löydettäisiin sinulle parempi toimeentulo? Luultavasti löydät jonkun vanhemman, hyvin toimeentulevan puolison hyväksikäytettäväksi.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Kun sinä itse luulet olevasi niin täydellinen, että puutut toisten pieniinkin virheisiin, niin kannattaa muistaa, ettei kohta kunnian kukko laula. Oletko huomannut, kuinka lähimmäiset karttavat sinua? Pahan hajun lisäksi olet harvinaisen ruma ihminen, niin sisältä kuin ulkoa.

Vaaka 23.9.-23.10.

Ihanaa, kun olet noin huonotuulinen. On ilahduttavaa huomata, kuinka viljelet pahaa oloa myös perheeseesi. Oman elämän pilaaminen ei sinun kaltaisellesi riitä, vaan mukaan pitää viedä rakkaimmatkin. Olet niin hieno ihminen!

Skorpioni 24.10.-22.11.

Olet alkanut hieman epäröidä uuden ihastuksesi suhteen. Mietit pääsi puhki, että mitä tekisit asian kanssa. Jättääkö kaikki sikseen, vai yrittääkö vielä. Ehdottaisin jälkimmäistä, sinulla kun ei muuten flaksi meinaa käydä, ei sitten millään. Tämä on ehkä viimeinen tilaisuutesi…

Jousimies 23.11.-21.12.

Sinulla on inhottava tapa ruoskia itseäsi tekemättömien töiden takia. Aina pitäisi olla joku rauta tulessa, vaikka pitäisihän sinunkin tietää, että relaamisen taito on se tärkein taito. Aivan kuin ei muutenkin olisi asiat perseellään, niin sitten pitää vielä väkisin aiheuttaa itselleen päänvaivaa.

Kauris 22.12.-19.1.

Olet suuren elämänmuutoksen partaalla, ja hyvä niin. Lähde vielä kun voit, äläkä katso taaksesi. Tiedät kyllä mitä tarkoitan… On kohtalaisen ikävää nähdä, kuinka sinua vastaan tehdään väärin. Sinä olet niin pieni, viaton ja naiivi. Rakenna jo viimein ympärillesi se suojaava muuri!

Vesimies 20.1.-19.2.

Kiirusta pitää töiden suhteen ja sosiaalisien suhteiden ylläpitäminen jää pakostakin taka-alalle. Onneksi Vesimiehet ovat erakoituvaa sorttia, niin eipä tuo niin paljoa haittaakaan. Muista, ettei sinua kukaan tule kotoa hakemaan, ja miksi tulisikaan, olethan varsin ikävä ihminen muutenkin.

Kalat 20.2.-20.3.

Nyt kun raha-asiat on ryssitty, niin voitkin keskittyä pilaamaan tärkeimmän ihmissuhteesi. Olet siinä mielessä omituinen, ettei sinulla näytä olevan minkäänlaista omaatuntoa. Olisikohan sinussa hieman narsistin vikaa? No joka tapauksessa, vikaa on ja pahasti.