Haluatko puolittaa vuokran kumppanisi kanssa? Mieti vielä, oletko varma muutamasta asiasta ja kysy itseltäsi neljä Women’s Healthin kysymystä.
1. Oletko valmis odottamaan? Naisten tulee muistaa, että yhteenmuuttaminen ei tarkoita kihlausta eikä avioliittoa vuoden sisällä. Tutkimusten mukaan seitsemän vuoden kuluessa yhteenmuutosta naimisiin menee noin 40 prosenttia pareista. Eli jos mielessä on naimisiinmeno, yhteenmuutto ei nopeuta suunnitelmia.
2. Onko rahatilanteenne järjesteltävissä? Sopikaa etukäteen, kuinka maksatte vuokran ja laskut. Raha on parisuhteessa suuri murheenkryyni, jos sen käytöstä ei sovita hyvissä ajoin.
3. Oletko valmis myllyyn? Romantiikka hyytyy ja arki alkaa pyöriä kahden vuoden sisällä seurustelun aloittamisesta. Olette jo arjessa tai hyvin lähellä sitä muuttaessanne yhteen, eli erilaisuutenne tulee korostumaan. Tämä taas johtaa usein riitelyyn.
4. Omistatko erotiikkaa ylläpitäviä esineitä? Yhteenmuutto yleensä vähentää yhteisen laatuajan määrää (vastoin yleistä käsitystä), joten olisi hyvä miettiä jo etukäteen tapoja, joilla säilytätte romantiikan ja seksin mielenkiintoisina.
Lähteet: Tohtori.fi, Women’s Health