Mikä kaunotar! Sara Chafak poseeraa niukoissa bikineissä – kuva

Huh, mikä bikininainen!
Vuoden 2012 Miss Suomeksi valittu Sara Chafak on edelleenkin paljon esillä. Nainen työskentelee muun muassa mallina, näyttelijänä sekä sosiaalisen median vaikuttajana.
Nyt tämä tumma ja tulinen kaunotar on julkaissut sellaisen bikinikuvan, että oksat pois! Chafak poseeraa kuvassa kohtalokkaana todella niukoissa bikineissä Kalifornian auringon alla ja näyttää uskomattoman kauniilta! Myös Chafakin fanit ovat huomanneet tämän ja kehuneet häntä kovasti.
– Oot upee, kommentoi yksi seuraajista.
– Huh huh Sara… Oot nii superkaunis! Jumaloi toinen.
– Kaunis lady, hehkuttaa kolmas.
Katso alta upea kuva!

View this post on Instagram

Salaisuus: moni kysyy miten pysyn kunnossa. Vastaus tähän on että kunnossa pysyminen on tärkeää työssäni enkä aina kerkeä tai ole innokas treenaamaan niin että olisin jäätävässä tikissä yleiskunnon lisäksi tai pitää tiettyä ruokavaliota yllä varsinkin kun elää matkalaukku jetlag elämää eikä sekään helpota tilannetta että on kokki ja rakastaa ruokaa ehkä vähän liikaakin. Hyvistä geeneistä huolimatta ikäkin alkaa jossain vaiheessa olemaan olennainen osa aihetta ja keho vaatiikin yhä enemmän huomiota, joten etsin ratkaisua mikä jeesaisi mun kropassa tiettyjä kohtia pysymään kondiksessa yleiskunnon lisäksi ja löysin @coolsculpting. Sisäreidet sai kylmää kyytiä kerralla. Nyt säästyy monta tuntia treenaamisesta ja voi keskittyä tärkeihin asioihin ylimääräisen rehkimisen sijaan! Kiitos @cityklinikka, tää toimii👌🏾💃🏽#yourbodyisyourtemple #takecareofyourself

A post shared by SC (@sarachafak) on


Kuvat: Instagram / Sara Chafak


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.