Mike Tysonin ottelussa vuonna 1995 "todiste aikamatkaajasta" – kädessä älypuhelin?

Teoreettinen fyysikko ja kosmologi Stephen Hawking on sanonut, että jos ajassa matkustaminen olisi mahdollista, meidän olisi jo pitänyt törmätä aikamatkaajiin. Todisteita aikamatkaajista ei kuitenkaan ole löytynyt, vai onko sittenkin? Esimerkiksi eräs mies väitti ottaneensa haastattelussa näyttämänsä valokuvan vuonna 6 000.
Olisiko aikamatkustaja voinut käydä jo vuonna 1995 Mike Tysonin ottelussa? Alla olevalla videolla Tysonin ottelussa näkyy taustalla katsojana henkilö, jolla on kädessään älypuhelimelta näyttävä laite. The Mirror -lehden mukaan asiantuntijoilla ei ole selitystä videossa näkyvälle laitteelle, koska heidän mukaansa ensimmäinen kamerapuhelin julkaistiin vasta viisi vuotta myöhemmin, ja vuonna 1995 kameroiden linssit sijaitsivat keskellä kameraa.
Video julkaistiin kaksi vuotta sitten, mutta se nousee yhä uudelleen esille salaliittoteoreetikkojen spekuloidessa laitetta. Joidenkin asiantuntijoiden mielestä nyrkkeilyottelun katsomossa näkyvä fani on aikamatkustaja, joka palasi ajassa takaisin nähdäkseen Mike Tysonin nyrkkeilevän Peter McNeeleyta vastaan Las Vegasissa.

Yliluonnollisten tapahtumien tutkija Scott C. Waring on vakuuttunut, että kyseessä on aikamatkustaja.
– Meillä on tässä aikamatkustaja, joka on palannut ajassa taaksepäin katsomaan suosikkinyrkkeilijäänsä ja istuu eturivissä. Vuonna 1995 oli puhelimia, mutta niissä ei vielä ollut kameroita.
Ottelu oli tuottoisampi kuin mikään sitä ennen järjestetty nyrkkeilymatsi, mikä on osaltaan kasvattanut spekulointia aikamatkaajan vedonlyöntimahdollisuuksista.
Tarkkasilmäiset katsojat ovat kuitenkin huomauttaneet, että vuonna 1995 oli myynnissä alla näkyvä kamera, Casio QV-100, jossa oli linssi laitteen yläkulmassa. Casion kamera näyttääkin melko samanlaiselta, kuin videolla näkyvä laite. Jotkut ovat arvelleet, että kyseessä olisi voinut olla jonkin kameran prototyyppi, tai Casion erikoinen aasialainen myyntiversio.
Oli sitten kyseessä aikamatkaaja tai ei, videolla näkyvää laitetta ei ole pystytty varmuudella selvittämään.
casio-qv-100
Lähde: The Mirror
Kuva: Imgur


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.