Näin saat varmat unet junassa – nerokas vinkki!

Monet matkustavat junalla, koska se on huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin lentokone. Junalla on tietenkin myös melko hidas matkustaa, varsinkin pitkiä matkoja.
Tunnista toiseen paikallaan istuessa alkaa helposti väsyttää ja tekisi mieli ottaa nokoset. Helpommin sanottu, kuin tehty. Uusimpien junien istuimet ovat melko mukavia istumiseen, mutta nukkumista varten niitä ei ole suunniteltu.

Useimmat väsyneet matkaajat tekevät, minkä pystyvät. He yrittävät nojata päätään ikkunaan, olkapäähän tai käteen. Joillakin on mukana ilmalla täytettävä nukkumistyyny. Entä jos tyynyä ei ole, tai jos juna heilahtelee kiskoillaan?
Alla olevassa kuvassa näkyvä kiinalainen junamatkustaja on ratkaissut nerokkaasti junassa nukkumisen ongelmat. Mies on ottanut Burberry-kaulahuivinsa uudenlaiseen hyötykäyttöön. Pää todellakin pysyy paikoillaan, vaikka juna kuinka huojuisi. Kun huivi on valmistettu riittävän huokoisesta materiaalista, sen läpi voi hengittää, eikä ”köyttämisen” takia tarvitse huolehtia epämääräisistä pään nytkähtelemisistä. Tosin taskuvarkaallakin on otolliset apajat sokkona ja pää köytettynä istuvaan matkustajaan.
mp-kiinalainen-matkustaja-artik