Nainen haluaa pysyvästi sinisen ihon – toivoo näyttävänsä avaruusoliolta

Englannissa asuva kynsitaiteilija Lhouraii Li haluaisi värjätä ihonsa pysyvästi siniseksi. Nuori nainen on jo kahden vuoden ajan värjännyt ihonsa päivittäin ja toivoo nyt löytävänsä pysyvän keinon ihon värjäämikseksi.

Lhouraii Li tuli tunnetuksi vuonna 2013 Bradfordin Barbiena. Tuohon aikaan hänen ihonsa oli normaalin värinen mutta meikin ja pukeutumisen ansioista hän muistutti Barbie-nukkea. Viimeisen kuuden vuoden aikana nainen on kokenut dramaattisen muodonmuutoksen kohti sinistä unelmaansa.

Lhouraii asuu poikaystävänsä kanssa Pohjois-Englannin Bradfordissa pienessä kanavaveneessä. Hän on aina ihaillut elokuvia, esityksiä ja pelejä joissa on sinisiä hahmoja, sillä ne ovat hänen mielestään kauniilta. Instagram-tilillään hän kuvailee itseään nimellä Alien freak ja epäilee itsekin olevansa avaruusolio.

Nainen valmistaa erilaisia tekokynsiä ja myy niitä nettikaupassaan.

Lhouraii Li kertoo kärsivänsä myös agorafobiasta eli avaran paikan kammosta, eikä hän juurikaan poistu pienestä kanavaveneestään. Myös vene on maalattu sisältä siniseksi ja sisustettu naisen ulkonäköön sopivaksi, jotta hän viihtyisi siellä paremmin.

Voit katsoa videon Lhouraiista alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuva: Instagram

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.