Osallistu pieruhaasteeseen – töräytyksesi voi päästä South Park -peliin!

Nyt etsitään uudenlaista supersankaria.

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien julkaisija, Ubisoft on julkistanut I am the Fart -kisan, jonka voittaja pääsee osallistumaan South Park: The Fractured But Whole -roolipelin tekemiseen ainutlaatuisella tavalla. Voittajan taltioima pieruääni otetaan osaksi pelihahmona toimivan New Kid -hahmon voimakasta asevalikoimaa.
Maailmanlaajuinen pieruhaaste päättyy 16. lokakuuta 2017. Osallistuakseen tähän kisailuun, pelottomien osallistujien tarvitsee vain todistaa erikoistaitonsa videolla osoitteessa www.iamthefart.com. Osallistumisajan jälkeen arvovaltainen tuomaristo valitsee parhaan suorituksen ja kisan voittaja pääsee matkaamaan Ubisoft San Franciscon studiolle tallentamaan oman pierusuorituksensa peliä varten. Tuomaristo koostuu pelistudion jäsenten lisäksi Mr. Methanesta ja South Park Digital Studiosin edustajasta.

Vuosi sitten esiteltiin jo nyt käsitteeksi noussut Nosulus Rift -hajulaite, jolla pääsi nuuhkimaan luonnonmukaisia suolikaasuja peliä pelatessa. Buzzmanin kanssa yhteistyössä luotu pieruhaaste on luontevaa jatkoa sille projektille. Jälleen kerran pierut rikastavat South Park: The Fractured But Whole -roolipelin pelaajakokemusta ainutlaatuisella tavalla. Tällä kertaa osallistuminen on kuitenkin avointa kaikille.
I Am the Fart -haastekisan voittaja julkistetaan iamthefart.com-sivustolla, Facebookissa ja Twitterissä 23. lokakuuta 2017.
South Park: The Fractured But Whole
Huippusuositun South Park -televisiosarjan luojat, Trey Parker ja Matt Stone, sekä Ubisoft San Francisco ovat yhteistyössä luoneet nauruhermoja kutittavan South Park -pelikokemuksen. Pieruntäyteinen peli on jatkoa vuonna 2014 julkaistulle ja palkintoja voittaneelle South Park: The Stick of Truth -roolipelille. Rikollisuus on nousussa South Parkin pikkukaupungissa, eivätkä sen kadut ole koskaan olleet näin vaarallisia kulkea. Tilanteessa tarvitaan todellisen sankarin apua! Aina toimelias Eric Cartman tarttuu tilaisuuteen ja aikoo pelastaa kaupungin siinä samalla luoden kaikkien aikojen parhaan supersankariluomuksen. On aika esitellä Coon and Friends -joukkio, jonka johdossa on itseoikeutetusti Cartmanin oma hahmo, Coon. Pelaaja omaksuu jälleen New Kidin roolin ja liittyy South Parkin suosikkien, Stanin, Kylen, Kennyn ja Cartmanin, seuraan railakkaassa ja hervottomassa roolipeliseikkailussa.

South Park: The Fractured But Whole ilmestyy sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 17. lokakuuta 2017. Pelin ikäraja on PEGI 18.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.