Parhaana draamasarjana palkittu "The Affair" alkaa tuplajaksolla

Parhaan draamasarjan Golden Globe -palkinnon pokanneen ja ylistetyn The Affair (2014–) -draamasarjan 10-osainen ensimmäinen tuotantokausi alkaa AVAlla ja suoratoistona MTV Katsomossa sunnuntaina 7.6. kello 21.00. Sarjasta nähdään sen aloituspäivänä kaksi osaa putkeen. Jaksot ovat Katsomossa 14 vuorokauden ajan tv-esityksen jälkeen.
The Affair on nimensä mukaan tarina avioliiton ulkopuolisesta suhteesta. Suhteen lisäksi salaperäisyydellä hunnutetussa sarjassa setvitään henkirikosta.
Brooklynissa asuva opettaja ja kirjailija Noah (Dominic West, mm. Langalla) perheineen on lähdössä kesälomalle Helen-vaimon (Maura Tierney, mm. Teho-osasto) vauraiden vanhempien luokse Long Islandin Montaukiin. Matkalla hulppeisiin kesänviettopuitteisiin perhe pysähtyy pieneen ravintolaan, jonka tarjoilija Alison (parhaan naispääosan Golden Globin roolistaan ansainnut Ruth Wilson) kiinnittää Noahin huomion. Kohtaamisesta alkavat ensimmäiset kipinät, jotka myöhemmin sytyttävät suhteen naimisissa tahoillaan olevien Noahin ja Alisonin välille.
Vaikka Noahin ja Alisonin suhde on sarjan keskiössä aina sen nimeä myöten, on kahdesta näkökulmasta jokaisessa jaksossa kerrottu The Affair paljon muutakin.
– Sarja ei kerro pelkästään seksuaalisesta suhteesta näiden kahden ihmisen välillä, vaan myös ihmissuhteista yleisesti. Alisonin ja Noahin suhde saa aikaan tapahtumaketjun, joka muuttaa päähenkilöiden elämässä kaiken, kertoo sarjan luoja, House of Cards ja Terapiassa -sarjoja käsikirjoittanut Sarah Treem.
The Affairissa setvitään hullaannuttavan suhteen lisäksi henkirikosta. Jo varhaisessa vaiheessa sarjaa selviää, että päähenkilöt kertovat tarinaansa poliisin kuulusteluhuoneessa etsivälle, joka haluaa tietää, miten kaikki alkoi. Mitä tuo kaikki on – sitä setvitään ilmeisesti tulevaisuudessakin, sillä sarjasta on tekeillä toinen kausi. Se alkaa Yhdysvalloissa lokakuussa.
Tutustu sarjan päähenkilöihin
Noah Solloway (Dominic West)

Noah Solloway on opettaja ja kirjailija, joka on onnellisesti naimissa pitkäaikaisen rakkaansa Helenin kanssa. He asuvat Brooklynissa neljän lapsensa kanssa. Tilavasta newyorkilaisesta arvoasunnosta on kiittäminen Helenin varakasta isää – kuuluisaa kirjailijaa Bruce Butleria (Westin rinnalla Langalla-sarjassa näytellyt John Doman). Noah on vastikään julkaissut ensimmäisen romaaninsa, joka sai ristiriitaiset arviot. Noah perheineen viettää kesälomaa Montaukissa appivanhempien luona. Noahin toiveissa siintää toisen, toivottavasti menestyneemmän, romaanin kirjoittaminen. Kaunis nuori tarjoilija Alison on kuitenkin houkutteleva harhautus kirjoitustyöhön sekä vakava uhka kaikelle, mitä Noahin elämässä jo on.
Tosielämässä viiden lapsen isä Dominic West oli sarjan tekijöiden ykkösvalinta Noahin rooliin. – Rakastin häntä Langalla-sarjassa. Hän oli ensimmäinen ja oikeastaan ainoa vaihtoehtoni, tunnustaa sarjan luoja Sarah Treem.
Alison Lockhart (Ruth Wilson)

Alison Lockhart on pikkukylä Montaukissa myös kesäsesongin ulkopuolella asuva, pienessä ravintolassa tarjoilijana työskentelevä nainen, joka on naimisissa paikallisen maanomistajaperheen vesan Colen kanssa. Alison ja Cole sinnittelevät traagisen henkilökohtaisen menetyksen kanssa ja heidän suhteensa kaipaisi remonttia. Komea kirjailija suurkaupungista tarjoaa Alisonille pakotien surusta ja arjesta.
Ruth Wilson oli viime hetken löytö roolitusprosessissa. Ruth hurmasi tekijätiimin monipuolisuudellaan ja valinta osui nappiin: Wilson palkittiin roolistaan parhaan naispääosan Golden Globella.
Helen Solloway (Maura Tierney)

Helen Solloway on Noahin vaimo ja heidän neljän lapsensa äiti. Kaikkien vuosien jälkeenkin hän on edelleen erittäin rakastunut mieheensä. Helenin isä on äärimmäisen hyvin menestynyt kirjailija, mutta menestys tuli perhe-elämän kustannuksella. Helenillä on suuri usko mieheensä aloittelevana kirjailijana mutta hän on varuillaan, etteivät he tee samoja virheitä kuin Helenin vanhemmat.
Helenin roolissa nähtävä Maura Tierney muistetaan etenkin Teho-osaston Abbynä.
Cole Lockhart (Joshua Jackson)

Cole Lockhart on Alisonin aviomies. Hän on suuren ja äänekkään perheen poika, jolla on hieman tuhlaajapojan maine. Colen perhe on omistanut suuren hevostilan Montaukissa jo sukupolvien ajan. Colen sydän on murtunut hänen ja Alisonin menetyksen myötä, mutta hän löytää lohtua työstään ja kannustavasta perheestään.
Sarjan luoja Sarah Treem oli itse nuorempana Dawson’s Creek -fani. Joshua Jackson näytteli suositussa teinisarjassa Pacey Witteriä.
 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

1 Kommentti
  1. Anja Renvall sanoo

    Olisin halunnut nähdä tästä sarjasta kaksi ensimmäistä osaa.

Jä vastaus

Your email address will not be published.