Hollywoodin suurimpiin tähtiin lukeutuvan Leonardo DiCaprion ura voisi olla aivan toisenlainen. 15-vuotias DiCaprio oli 1980-luvun lopulla ehdolla Baywatch-sarjaan. DiCaprion oli määrä esittää David Hasselhoffin poikaa, mutta Hasselhoff ei kelpuuttanut tulevaa supertähteä kyseiseen rooliin, koska piti tätä liian vanhana.
David-Hasselhof-WikiMedia
Lopulta roolin sai Brandon Call, joka korvattiin seuraavilla tuotantokausilla Jeremy Jacksonilla. Callin ja Jacksonin ura näyttelijä jäi sarjan menestyksestä huolimatta melko vaatimattomiksi.
Saattoi olla niin, että päätöksellään Hasselhoff pelasti DiCaprion urakehityksen. Sillä Baywatch-taustalla olisi DiCaprion näyttelijäprofiilista ja imagosta tullut varsin toisenlainen.

The Hollywood Reporterin haastattelemat Baywatch-sarjan tuottajat Michael Berk ja Douglas Schwartz kertoivat, että alun perin Hasselhoff vastusti myös Pamela Andersonin pestaamista sarjaan. Hasselhoff ei halunnut, että hengenpelastajaa näyttelemään otetaan Playboy-lehdessä poseerannut silikonirintainen nainen.
pamela-anderson-5
Myöhemmin Andersonin roolitus osoittautui oikeaksi ratkaisuksi, koska sarjan suosio ja kulttimaine perustui pitkälti Andersonin imagoon.
Lähde: The Hollywood Reporter