Plastiikkakirurgi paljastaa: Tämän muotoiset kasvot naiset haluavat

Lontoolainen plastiikkakirurgi Julian De Silva tutki yli 1000 brittiläisen plastiikkakirurgisen potilaan tietoja selvittääkseen, millainen kasvojen muoto on heidän keskuudessaan suosituin.
– Naisten keskuudessa timantin muotoiset kasvot ovat suosituimmat. Ne ovat  uskomattoman naiselliset ja elegantit, De Silva totesi.
Megan Foxin (kuvassa) kasvot edustavat De Silvan mukaan timantin muotoisia kasvoja parhaimmillaan. Timantin muotoisiin kasvoihin kuuluvat korkeat poskipäät ja kapea leukalinja.
– Megan Fox on yksi aikansa suurista kaunottarista valkokankaalla ja hänellä on täydellisen symmetriset timantin muotoiset kasvot.
Toiseksi suosituin kasvojen muoto on ovaali, jota edustavat esimerkiksi poptähti Rihannan kasvot. Ovaalin muotoisten kasvojen pituus on noin puolitoista kertaa kasvojen leveyden verran.
Suosituin kasvojen muoto miesten keskuudessa on suorakaide, jota edustavat muun muassa David Beckhamin kasvot. Naistähdistä suorakaiteen muotoiset kasvot on esimerkiksi Angelina Joliella ja Keira Knightleyllä.
Lähde: DailyMail


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.