Poliisit pidättivät viisi alastonta kidnappaajaa, jotka sieppasivat perheen

Poliisit pidättivät Kanadassa viisi alastonta henkilöä, joita syytetään perheen kidnappaamisesta. Sivustaseuraajat katsoivat ihmetyksen vallassa, kun poliisit veivät alastomat kidnappaajat pois paikalta. Kaksi heistä oli alaikäisiä tyttöjä.
Kidnappaajien uskotaan ottaneen vangikseen naisen, hänen vastasyntyneen vauvansa ja hänen isänsä. Teon motiivi ei ole tiedossa, eikä myöskään se, miksi kidnappaajat riisuutuivat hyytävässä -12 asteen säässä.
Poliisin mukaan uhrit oli kidnapattu heidän kotoaan ja pakotettu autoon vasten heidän tahtoaan. Takaluukkuun tungettu mies onnistui jotenkin pakenemaan liikkuvasta autosta. Sen jälkeen äiti onnistui pakenemaan vauvan kanssa.
Perheen koettelemukset tulivat päätökseen, kun ohikulkija huomasi tapahtumat ja kätki uhrit kuorma-autoonsa. Seuraavaksi alastomat kidnappaajat törmäsivät tahallaan autollaan miehen kulkuneuvoon.
Poliisit uskovat uhrien tuntevan sieppaajansa, ja että tapaukseen liittyi alkoholia ja huumeita. Perhe selvisi tapahtumista loukkaantumatta, ja kidnappaajat pidätettiin ja vietiin sairaalaan. Kolmea täysi-ikäistä epäiltyä syytetään kidnappaamisesta ja pidätyksen vastustamisesta. Kaksi tapaukseen osallistunutta alaikäistä tyttöjä vapautettiin.
Lähde: The Sun


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.