Etelä-Pohjanmaan ylpeys PowerPark avaa huvipuistokautensa vappuna. Mukana juhlahumussa ovat muun muassa hallitseva Miss Suomi Sara Chafak, vuoden 2013 missifinalistit sekä tanssiryhmä Scandinavian Hunks.
Kauhavan Alahärmässä juhlitaan ensi viikolla kesäkauden avajaisia, kun vapaa-ajan keskus PowerPark avaa vappuna huvipuistonsa ovet. Alkavan huvipuistokesän kunniaksi PowerParkin lavalla nähdään Miss Suomi 2013 –finalistit sekä Scandinavian Hunksien komistukset. Missifinalistien matkassa on myös hallitseva Miss Suomi Sara Chafak, joka avaa virallisesti PowerParkin huvipuistokauden.
”Mahtavaa tulla avaamaan PowerParkin kesä missifinalistien kanssa. Tunnelma on varmasti vapun kunniaksi korkealla ja toivomme tietysti, että paikalle tulee mahdollisimman paljon väkeä kannustamaan tyttöjä”, Miss Suomi Sara Chafak toivoo.
Vappupäivän avajaisiin odotetaan PowerParkissa hyviä kävijämääriä. Vapun juhliminen huvipuistossa alkaa olla Pohjanmaalla jo perinne, joten avajaisjuhliin on myös satsattu. Miss Suomi 2013 Tour feat. Scandinavian Hunks -esityksen lisäksi PowerParkin lavalle nousee Daco Junior sekä lapsi- ja nuorisokuoro Luritus. Sisäänpääsy tapahtumaan on ilmainen.
”Täällä Pohjanmaalla ihmiset ovat siirtyneet viettämään vappua torilta PowerParkiin. Meillä on tekemistä koko perheelle, mikä takaa sen, että vappupäivänä tunnelma on takuulla kunnosssa. Meno vain paranee, kun väkimäärä kasvaa, joten toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi”, elämyspuiston johtaja Mikko Kiviluoma kertoo.
Vappupäivänä huvipuistoalue on avoinna kello 11–18. Huvipuiston ja avajaisesitysten lisäksi vappuvierailla on mahdollisuus kokea ajamisen ilo Mika Salo Circuitin ulkokarting-radalla, katsoa elokuvaa Suomen ainoassa 5D-teatterissa tai syödä maittava lounas PowerParkin ravintoloissa.
”Laitteita on tänä vuonna peräti 39 kappaletta, joten huvipuistoalueella on taatusti jokaiselle jotain. Perheen pienemmille alueelta löytyy myös Satumaa-alue, jossa pikkuväki pääsee tutustumaan rakastetun Rölli-peikon maailmaan autenttisessa ympäristössä”, Kiviluoma opastaa.
Alkavalla huvipuistokaudella PowerPark panostaa entistä enemmän vesilaitteisiin. Avajaisissa esitellään kesän kahdesta uutuuslaitteista ensimmäinen, Real Snack Jetski.
”Toinen uusista laitteista valmistuu kesäkuussa. Vielä rakennettava laita on nimeltään Kwai River ja kyseessä on huima, 400 metriä pitkä vesivuoristorata. Laitteessa seikkaillaan klassikkoelokuva Kwai-joen sillan maailmassa, joten tunnelma on leffaintoilijoille taattu”, elämyspuiston johtaja lupaa.