Realityjulkkiksen kohupaljastus: Jouduin 12-vuotiaana hyväksikäytön uhriksi!

Muun muassa Hottikset-realitysarjassa nähty Joni Virtanen paljastaa blogissaan itselleen hyvin kipeän asian, josta hän on vaiennut tähän päivään saakka. Virtanen kertoo blogissaan joutuneensa 12-vuotiaana miespuolisen tutun hyväksikäyttämäksi.
– Häpesin tätä asiaa, koska olin mukana seksuaalisessa kanssakäymisessä sekä ajattelin itse olevani jokin perverssi, Virtanen kirjoittaa.
Hän ei kuitenkaan enää halunnut salata tapahtunutta.
– Halusin kirjoittaa tästä kokemuksestani, ihan vain auttaakseni muita uhreja, sekä ihmisiä ymmärtään, mitä ajatuksia olen käynyt, sekä käyn edelleen läpi tapahtuneesta, Virtanen kertoo blogissaan.

Virtanen uskoo tapahtuman vaikuttaneen omaan seksuaaliseen suuntautumiseensa.
– Hyväksikäytön uhriksi joutuminen, sai minut alunperin ajattelemaan olevani homoseksuaali, sillä ensimmäinen seksuaalinen kokemukseni oli tuosta syystä miehen kanssa. En halua tällä blogillani leimata kaikkia homoseksuaaleja tai seksuaalivähemmistöjä hyväksikäytön uhreiksi tai muuten henkisesti epävajaiksi. Kerron vain omakohtaisesta kokemuksestani.
Virtanen uskoo, että moni muukin seksuaalisen hyväksikäytön uhri voi kokea olleensa itse jotenkin syyllinen tapahtuneeseen.
– Ajattelin niin oikeastaan aikuisikään asti, että olisin, jotenkin viallinen ja syytin itseäni, koska en laittanut vastaan tai kieltänyt häntä, vaan pikemminkin olin todella utelias seksiin liittyvissä asioissa. Poikien hyväksikäyttö ei ole maailman puhutuin asia, ehkä siksi että pojat/miehet eivät kehtaa tulla asian kanssa kaapista, koska heidän mielestään, se voisi romuttaa heidän miehisyytensä, he saattavat ajatella olevansa vähemmän miehiä, jos heihin on kajottu.
Virtanen on selviytynyt rankoista lapsuuden ja nuoruuden kokemuksistaan, kuten ”hyväksikäyttö, koulukiusaaminen, perhekuviot sun muut läheisten menetykset” uskomalla itseensä sekä muihin ihmisiin.
– Ja kaikesta voi selvitä, aidon rakkauden avulla ja tarkoitan sillä parisuhteen lisäksi, myös hyviä ystäviä/ystävää! Emme saa syyttää itseämme tapahtumista, olemme joutuneet uhreiksi, mutta tulevaisuutta ajatellen, emme voi tuntea itseämme jatkuvasti uhreiksi sekä vajota itsesääliin. Olemme ihmisiä, jotka haluaa saavuttaa kivoja asioita elämässään, kuten muutkin! Tapahtunutta ei voi, eikä pidä painaa villasella, mutta me emme ole ansainneet vellomaan tuollaisessa paskassa.
Lue koko kirjoitus Joni Virtasen blogista!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...