Realitytähti julkaisi hurjan kuvan kauneusoperaatiostaan – "tältä näyttää nenä ilman luita"


Englantilainen Chloe Khan, 26, nousi julkisuuteen vuonna 2010 The X Factor -ohjelmasta. Sittemmin nainen on kunnostautunut mediapersoonana ja mallina, joka ei salaile muuttaneensa ulkonäköään lukuisilla kauneusoperaatioilla.
Leikkauksissa on aina omat riskinsä, etenkin kauneusleikkauksissa, koska alalla vaikuttaa olevan myös vähemmän ammattitaitoisia kirurgeja, kuten Khan kertoo Instagram-julkaisussaan. Nainen julkaisi kuvaparin itsestään kauneusoperaatiossa, jossa näkyy hänen nenänsä normaalina sekä kokonaan ilman luita. Khan kertoo kuvatekstissä, että kyseessä oli korjaava nenäleikkaus, joka onnistui erinomaisesti.
Eräs aiempi nenäleikkaus oli naisen mukaan mennyt täysin pieleen. Khan oli löytänyt ukrainalaisen ”huippukirurgin” Instagramin kautta, jossa miehellä oli ”massiivisesti seuraajia”, mutta osoittautui lopulta Khanin mukaan ”huijariksi”. Operaation jälkeen Khan sanoo menettäneensä hajuaistinsa ja saaneensa hengittämisvaikeuksia.
Korjausleikkauksen jälkeen Khan on nyt onnellinen ja kiittää toimenpiteen tehneen klinikan korkealaatuista ammattitaitoa. Alla kuvavertailu, jossa toisessa kuvassa näkyy, kun nenä painuu kasaan, koska siinä ei ole luita.

Julkaisemalla kuvaparin nenäleikkauksesta Khan samalla haluaa kehottaa kauneuleikkauksia haluavia etsimään ainoastaan varmasti luotettavia klinikoita ja kirurgeja operaatioitaan varten, ettei heille jää pysyviä vammoja, kuten hänelle tapahtui huonon nenäleikkauksen jäljiltä.
Khan on aina ollut avoin intohimostaan kauneusleikkauksiin. Hän on esimerkiksi suurennuttanut rintansa kokoon 32HH ja hänelle on tehty useita nenäleikkauksia. Lisäksi hän on ottanut huulitäytteitä sekä brasilialaisen pepunkohotusleikkauksen, jossa rasvasoluja poistetaan esimerkiksi vyötäröltä ja siirretään takapuoleen.
Alla Chloe Khanin muita Instagramissa julkaisemia kuvia, joissa katse kiinnittyy naisen huomiota herättäviin kurveihin.

Lähde: Unilad
Kuvat: Instagram / Chloe Khan


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.