Ruotsalainen sairaala värvää “kuumia” hoitajia

Tukholmalainen sairaala on julkaissut työpaikkailmoituksen, jossa haetaan hoitajia jotka ovat sekä päteviä, että ”kuumia kuin TV-sarjassa.” Hieman erikoista ilmoitusta selitetään ”tarkoituksella kiinnittää ihmisten huomio.”
”Haluamme ennen kaikkea löytää päteviä sairaanhoitajia, ja halusimme siksi pysäyttävän mainoskampanjan. Onnistuimme siinä”, sanoi hoitotyön johtaja Jörgen Andersson The Local-lehdelle.
Työpaikkailmoituksessa luki: “Olet motivoitunut, ammattimainen ja omaat hyvän huumorintajun. Ja tietenkin olet kuuma kuin TV-sarjassa.”
Anderssonin mukaan ihmiset ymmärtävät että mainos on tehty herättämään ihmisten huomiota, eikä negatiivista palautetta sen sisällöstä ole tullut.
Työpaikkailmoitus ei tarkentanut pitääkö valokuva liittää työhakemukseen, mutta Andersson sanoo, ettei sillä olisi merkitystä.
– Tietenkään vaatimuksena ei ole olla hyvän näköinen. Me teimme mainoksen jolla löydämme mahdollisimman paljon kiinnostuneita, ja saimme upean vastaanoton. Haluamme hoitajan, joka on pätevä ja hyvä työssään, välittämättä ulkonäöstä, Andersson summaa.