Saata Aalto Britannian X Factorin finaaliin – tänään keikalla Helsingissä!

Saara Aalto on kääntänyt uskomattoman upeilla ja taidokkailla esityksillään englantilaisten katsojien mielet Britannian The X Factor -laulukilpailussa. Sharon Osbourne pudotti Saaran ohjelman alkuvaiheissa, mutta hän pääsi kuitenkin jatkoon Nicole Scherzingerin antamlla villillä kortilla. Ohjelman aikana Saara on ollut pudotusuhan kanssa peräti kolme kertaa, mutta sinnikäs suomalainen ”taistelija” on kasvattanut suosiotaan tasaisesti upeilla esityksillä.
Scherzinger leikkimielellä katui antamaansa villiä korttia Saaran viime lauantain semifinaaliesitysten jälkeen, sillä suomalaisesta on tullut ohjelman edetessä niin vahva kilpailija, että hän uhkaa Nicolen omaa suojattia Matt Terryä, joka on ollut alusta alkaen kilpailun voittajasuosikki.

Eilisessä tuloslähetyksessä nähtiin melkoinen sensaatio, kun kolmasti pudotusuhan alla ollut suomalainen meni yleisöäänestyksestä suoraan finaaliin ja kertaakaan kahden vähiten ääniä saaneiden joukossa olleet Matt Terry ja Emily Middlemas joutuivat laulamaan vielä kerran pääsystä finaaliin. Terryn esitys oli vakuuttavampi, joten Middlemas pudotettiin.
Toinen yllätys eilisessä tuloslähetyksessä nähtiin, kun Saara kertoi olevansa kotiinpaluukeikalla huomenna eli maanantaina Helsingissä. Matkalla ovat mukana Britannian X Factor -ohjelman kuvausryhmä sekä ainakin juontaja Dermot O’Leary. Joidenkin huhujen mukaan myös Sharon Osbourne olisi mukana Helsingissä.
Saara esiintyy Helsingin Senaatintorilla klo 19:00 ja esitys siis kuvataan Britannian X Factor -ohjelmaan. Saara toivoi Ylen aamulähetyksen puhelinhaastattelussa, että paikalle tulisi mahdollisimman paljon ihmisiä. Kaikki kynnelle kykenevät siis kannattamaan upeaa Saaraa tänään – esitys alkaa klo 19:00!
Alla Saaran semifinaalissa esittämä tunteikas Sian kappale Chandelier. Lauantai-iltana YouTubessa julkaistu video on saanut maanantaiaamuun mennessä jo yli miljoona katselukertaa!


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta

Jä vastaus

Your email address will not be published.