Saattohoidossa oleva Janita Lukkarinen kirjoittaa jäähyväiskirjeitä – kommenteissa kuohuntaa: ”Tämä on hulluinta, mitä olen lukenut”

Imusolmukesyöpään parantumattomasti sairastunut Janita Lukkarinen, 26, joutui joulun aatonaattona sairaalaan, josta hänet kuljetettiin saattohoitoon Helsingin Terhokotiin.

Big Brotherista alunperin julkisuuteen noussut Janita on sairastanut syöpää noin puolitoista vuotta ja tietää nyt, ettei hänelle ole enää Suomessa hoitokeinoja. Lääkärit ovat myös määränneet hänelle elvytyskiellon.

Janita kertoi Instagramissa alkaneensa kirjoittaa jäähyväiskirjeitä perheelle ja ystäville.

– Aloitin juuri kirjoittamaan jäähyväiskirjeitä, ihan mahdottoman vaikeaa kuin se onkin, niin se on tehtävä. Haluan jättää jokaiselle jonkun viisauden.

– Mitä sä kertoisit ja kirjoittaisit sun lähimmäiselle, jos sä tietäisit aikasi olevan rajallista? 🙏♥️

Janitan päivitys on saanut paljon tukea sekä tykkäyksiä, ja monet ovat vastanneet kauniisti omilla saatesanoillaan, joista yksi tykätyimmistä on alla oleva kirjoitus.

– Kun olen kuollut, itke hiukan minun vuokseni. Ajattele minua toisinaan, mutta älä liikaa. Ajattele minua silloin tällöin, sellaisena kun olin eläissäni. Toisinaan on mukava muistella, mutta ei kauan. Jätä minut rauhaan, nii kuin minäkin jätän sinut rauhaan. Niin kauan kuin elät, säästä ajatukset eläviä varten. ☀️

Janitan päivitys on saanut myös hämmentävää palautetta. Eräät kommentoijat alkoivat kiistellä uskonasioista ja yksi puuttui Janitan oikeinkirjoitukseen.

– Jäähyväiskirje on yhteen, kommentoija kirjoitti.

– ja Niin kuin ei ole yhteen, hän jatkoi.

Muut kommentoijat eivät kielioppiopetuksista pitäneet.

– Tämä on varmaan todella oleellista…..

– Onpa pikkumaista.

– Voi taivas Tämä on hulluinta, mitä olen lukenut. Kuolevalle opetetetaan oikeinkirjoitusta. Eikö Sinulla ole mitään tyylitajua?

Alla Janitan Instagram-päivitys. Jos kuva ei näy, sen voi katsoa täältä.

View this post on Instagram

23.12.19 jouduin sairaalaan, josta mut siirrettiin Terhokotiin. . Aika on mennyt niin nopeasti, että ei voi edes ymmärtää. . Suurimman osan ajasta nukun, olen todella väsynyt, eivätkä silmät jaksa pysyä auki. . Kortisonia menee nyt hieman pienemmällä määrällä, joten sekään tuskin vaikuttaa vireystilaan, plus mun kroppa on varmaan jo aika tottunut siihenkin myrkkyyn, heh. . Aloitin juuri kirjoittamaan jäähyväiskirjeitä, ihan mahdottoman vaikeaa kuin se onkin, niin se on tehtävä. Haluan jättää jokaiselle jonkun viisauden. . Osalta meni ohi, eli syöpä ei kiitos Herran nimessä ollut metastasoitunut lonkkaan. 🙏 ✝️ . Lonkkien kivut selittyy mun lymfoomalla, sekä muut luu kivut, koska lymfooma aiheuttaa kaikenlaisia eri oireita, osa hieman helpompia, osa vaikeampia. . Lonkat nyt ollut pahimmat tähän mennessä, en päässyt edes kääntymään sängyssä yhdessä vaiheessa ja jouduin menemään pyörätuolilla. Nyt jalat onneksi taas kantavat ja lonkat onnsuht ok, kipulääkkeen voimin tietenkin.. . Mitä sä kertoisit ja kirjoittaisit sun lähimmäiselle, jos sä tietäisit aikasi olevan rajallista? 🙏♥️

A post shared by Janita Angelina Lionheart JLu (@juanitapupu) on

Kuvat: Instagram / juanitapupu


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.