Useista televisio- ja radio-ohjelmista tuttu tuottaja, toimittaja ja juontaja Sanna Kiiski on pelastanut huonosti kohdellun koiran ulkomailta.
Kiiski kertoo Facebook-päivityksessään, että hänen perheelleen on tulossa David Bowien mukaan nimetty rescuekoira Espanjasta.
– Bowien entinen omistaja oli jättänyt koiraparan ilman vettä ja ruokaa pihalle ja niin lyhyeen remmiin, että koira ei pystynyt edes käymään makuulle ja hakannut sitä, Kiiski kirjoittaa.
Prosessin aikana Kiiski löysi myös toisen koiran, jonka isäntä on kuollut. Kyseisen koiran Suomeen toimittamisessa on kuitenkin nyt ilmennyt ongelmia ja Kiiski etsii pikaisesti henkilöä, joka olisi valmis tuomaan koiran lennolla Suomeen.
– Bilbon lentokummin kanssa tuli kuitenkin sekaannusta ja nyt koirapolo ei pääse lentämään jos joku ei ota häntä siipiensä suojaan. Koira on pieni eikä paina paljoa. Eläinsuojelujärjestön ihmiset hoitavat kaikki käytännön asiat kentällä ja ainoa mitä pitää konkreettisesti lopulta tehdä on kantaa koira Helsingissä kantokopassa meidän hoteisiin, Kiiski vetoaa.
Sanna-Kiiski-facebook
Kuva: Sanna Kiiski Instagram