Mobiilipeli Angry Birds saa kiihtyvällä tahdilla uusia ulottuvuuksia. Nyt vihaiset linnut saavat oman teemapuistonsa Tampereen Särkänniemen yhteyteen. Maailman ensimmäinen Angry Birds Land avataan 28. huhtikuuta. Tosin virallisia avajaisia vietetään vasta 8. kesäkuuta, jolloin koko alue on valmis, kertoo toimitusjohtaja Miikka Seppälä.
– Kansanvälinen huomio on ollut valtavaa, sanoo Seppälä.
Angry Birds Landiin on tulossa on ainakin seikkailurata ja perinteisiä huvilaitteita. Toistaiseksi alueen muusta sisällöstä ollaan vielä vaitonaisia.
Teema-aluetta rakennetaan parhaillaan 15 rakennusporukan voimin. Keskeneräistä aluetta ei pääse vielä näkemään, sillä se on peitetty pressuin. Peittäminen johtuu osittain kevättalven olosuhteista, ja osittain siitä, että lopputulos halutaan pitää salassa avajaisiin saakka. Pressut eivät ole kuitenkaan estäneet uteliaimpia yrittämästä päästä kurkkimaan tekeillä olevaa aluetta, ja kaikkein kiinnostuneimmat ovatkin kiertäneet Särkänniemen luo Näsijärven jäätä pitkin.
Angry Birds Landin tieltä puretaan Särkänniemen kummitusjuna, jonka pitkään käytössä ollut rakennus olikin päässyt huonoon kuntoon.
Aiheesta uutisoi Aamulehti