Seiska: Johanna Raunio selittää 200 000 euron velkahelvettiään – ”yksi nimmari ja se oli siinä”

Seiska paljasti viime viikolla, että muun muassa Salatut elämät -sarjasta tutulla Johanna Rauniolla, 64, on ulosotossa 200 000 euron henkilökohtainen velkataakka.

Seiskan mukaan velat ovat pääasiassa maksamattomia jäännös- ja arvonlisäveroja. Raunio korostaa, että velat  eivät liity kiinteistöalaan, jolla hän nyt toimii, vaan vanhempaan yhtiöön. Raunion Cinema Style -toiminimiyhtiö on tällä hetkellä velkasaneerauksessa.

– Sen firman takia juuri. Olin varajäsen, se oli yksi nimmari ja se oli siinä. Olen saanut ne maksettavakseni, ja näin ikävästi ihmiselle voi tapahtua. En halua enempää selittää, tässä on ollut tarpeeksi huolta, Raunio kommentoi Seiskalle.

Toiminimiyhtiöillä ei ole tarvetta hallitukselle eikä varajäsenille ja Raunio on yhtiönsä ainoa yksityinen elinkeinonharjoittaja, mutta hän ei ole antanut tarkempaa selvitystä mainitsemastaan varajäsenyydestä.

– Olen saanut paskaa päälleni ihan turhan takia, ja olen kokenut mielestäni suurta vääryyttä, Raunio totesi Seiskalle.

Johanna Raunio on vuoden 1974 Miss Suomi ja hän sijoittui samana vuonna kolmanneksi Miss Universum, Miss Eurooppa ja Miss International Beauty -kilpailuissa. Missiuran jälkeen hän ryhtyi näyttelijäksi sekä laulajaksi ja nykyisin hän toimii kiinteistöalalla.

Lähde: Seiska

Kuva: YouTube


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.