Seiska: Maisa Torpan salasuhde alkoi jo alkuvuonna Lapissa

Seiska on julkaissut paparazzikuvia julkkiskaunotar Maisa Torpasta, joka on lehden mukaan ollut jo pitkään läheisissä väleissä nimeltä mainitsemattoman tunnetun IT-alan yrityksen johtajan kanssa ja viettänyt miehen luona ”ainakin yli 10 yötä”.

Maisan kihlattu, WRC-kuljettaja Jari-Matti Latvala, on Seiskan mukaan ollut täysin tietämätön salasuhteesta.

Tilanne sai maanantaina dramaattisen käänteen, kun Jari-Matti vei Maisan sairaalaan vakavan sairauskohtauksen vuoksi, jonka Maisa kertoi Iltalehdelle johtuneen ”pitkään jatkuneesta stressitilasta”, koska hänen mukaansa Seiska on salakuvannut häntä sekä hänen miespuolista ystäväänsä jo pidemmän aikaa.

Maisa ja miesystävä kiistivät Iltalehdelle kaiken romantiikan. Molemmat korostivat, että kyseessä on vain ystävyys ja että Maisa on ainoastaan auttanut miestä arkisissa asioissa, kuten miehen tyttären hoitamisessa. Maisan mukaan myös Jari-Matti tuntee miehen, joka on kutsuttu parin tuleviin häihin.

Seiska uutisoi tänään, että Maisan ja IT-johtajan salasuhde alkoi jo alkuvuonna Lapissa, jossa Maisa ja mies tapasivat toisensa.

– Maisa on käytännössä seurustellut jo puolisen vuotta kahden eri miehen kanssa. Jari-Matti on suhteesta täysin tietämätön, ”asioista perillä oleva taho” kertoi Seiskalle.

Seiskan mukaan salasuhde on myös miehen naapuruston tiedossa.

– Maisan ja miehen lemmekäs yhteiselo on naapurustossa jo julkinen salaisuus, Seiskalle on kerrottu.

Lähteet: SeiskaIltalehti

Kuva: Instagram / Maisa Torppa


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.