Seiska: Nanna Karalahti kuherteli ja suuteli kiihkeästi vierasta miestä Espanjassa

Seiskan mukaan ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden vaimo Nanna Karalahti on bongattu intiimeissä tunnelmissa vieraan miehen kanssa Espanjassa, jossa Nanna oli lomamatkalla ystävättären kanssa.

Seiska sai vinkin Nannan muhinoinnista lukijalta, joka oli tunnistanut hänet rantaklubi Nikki Beachin baarissa Marbellassa.

– Huomasin klubilla aivan Nannan näköisen naisen istuskelemassa pöydässä. Hän siemaili drinkkejä tuntemattoman komistuksen kanssa, vinkkaaja kertoi Seiskalle.

Silminnäkijä tunnisti naisen Nannaksi, joka myöhemmin käveli miehen kanssa käsi kädessä rannalle, jossa he alkoivat suudella ja sivellä toisiaan. Silminnäkijä myös otti kuvia kiihkeästä suutelusta.

Nanna on itse julkaissut lomaltaan monia kuvia, joissa ei vieraita miehiä näy. Alla oleva kuva on otettu kyseisellä rannalla.

View this post on Instagram

Tultiin vikaksi päiväksi beach clubille. Täällä on ihan järjetön määrä kauniita tyttöjä! Ainut mikä ei muhun niin iske, on se että niillä on korua toisen perään, meikit kun olisivat lähdössä häihin ja itsevarmuus näkyy ulkoisten asioiden vuoksi. Rakastan mun ystävää, jolla on vähän kärähtänyt suomiturren nenä, mutta sen itsevarmuus ei tule mistään ulkoisesta. Ja se näyttää tän mestan kauneimmalta ylivoimasesti! Laittautuminen ja huomio on kivaa, mutta siihen ei kannata omaa itsetuntoa perustaa. Tykkää itestäs just sellasena kun oot kotisohvalla ilman meikkiä. Älä anna ulkoapäin tulleiden paineiden vaikuttaa kun astut ovesta ulos.

A post shared by Nanna | HERO | WELLNESS | MOM (@nanna.koo) on

Nanna ja Jere Karalahti ovat olleet naimisissa vuodesta 2015 lähtien ja heillä on kaksi yhteistä lasta.

Lähde ja suutelukuvat: Seiska

Kuvat: Instagram / Nanna Karalahti


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.