Seiska: Pekka Haavisto ja nuori avustaja matkustavat ympäri maailmaa ja tekivät yhteisen kirjankin!

Seiska uutisoi viime viikolla ulkoministeri Pekka Haaviston, 62, (vihr) poikkeuksellisen läheisistä väleistä myös vapaa-ajallaan 39 vuotta nuoremman erityisavustajansa Jeri Aallon, 23, kanssa.

Seiska julkaisi kaksikosta paparazzikuvia ja kysyi Haaviston aviomieheltä Antonio Floresilta, 41, miten hän suhtautuu siihen, että hänen miehensä viettää niin paljon aikaa erityisavustajansa kanssa.

– Olen töissä nyt. Älä soittele mulle ja kysele tämmöisiä juttuja. Jos sä haluat enemmän tietoa hänestä (Jeristä) tai mistä tahansa, niin kysy häneltä. Älä kysy multa! Hyvää päivänjatkoa, Flores tuhahti Seiskalle ja löi luurin kiinni.

Jeri Aalto on kulkenut Haaviston mukana ainakin siitä lähtien, kun Haavisto palkkasi hänet eduskunta-avustajakseen maaliskuussa 2018. Saman vuoden marraskuussa Haavistosta tuli vihreiden puheenjohtaja ja Aalto nimitettiin avustajaksi puolueen viestintätiimiin.

Kun Haavistosta tuli vuonna 2019 ulkoministeri, hän nimitti Aallon media-asioita hoitavaksi erityisavustajakseen.

Seiskan mukaan Haavisto ja Aalto ovat viihtyneet hyvin yhdessä myös vapaa-ajalla ja ovat myös matkustaneet töiden lomassa ympäri maailmaa. He muun muassa tekivät yhdessä Eurooppa raiteilla -kirjan junamatkaltaan Euroopan halki. Haavisto kirjoitti kirjan tekstin ja Aalto vastasi valokuvista.

Seiskan mukaan Haavisto on erityisen mieltynyt nuoriin miehiin. Hän nimittäin tapasi aviomiehensä Floresin Kolumbiassa vuonna 1997. Haavisto oli tuolloin nelikymppinen ja Flores 19-vuotias.

Jeri Aalto. Kuva: Ulkoministeriö / Oona Linna

Lähde: Seiska

Haaviston kuva: Vihreät

5x paremmat mahdollisuudet yli 7,5 miljoonan jättipottiin!
5x paremmat mahdollisuudet yli 7,5 miljoonan jättipottiin!