Sofia Belórfin Instagram-tili aukesi taas – tällaista luksuselämää hän vietti ennen tutkintavankeutta

Fitnesskaunotar Sofia Belórfin Instagram-tili on jälleen auennut.

Naisen tili katosi hänen jouduttua heinäkuussa tutkintavankeuteen epäiltynä tuottamuksellisesta rahanpesusta. Sofia vapautui myöhemmin, mutta hänen törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta epäilty avopuolisonsa Niko Ranta-aho on edelleen vangittuna.

Alla olevista kuvista näkyy, millaisesta luksuelämästä Sofia nautiskeli ennen tutkintavankeuttaan. Hän muun muassa asui Nikon kanssa kahden miljoonan euron arvoisessa 700-neliöisessä ökylukaalissa Espanjan Marbellassa sekä matkusteli ympäri maailmaa shoppaillen merkkituotteita ja majoittuen luksushotelleissa.

View this post on Instagram

Summer is halfway through and feels like it’s been 2 seconds! 🆘🙈 — Tää on eka kesä varmaan 10 vuoteen kun voin sanoa etten ole käynyt kertaakaan salilla. Mutta, se ei tarkoita ettenkö noudattaisi ruokavaliota ja urheilisi 5-6 päivänä viikosta. ☝🏽Noudatan tällä hetkellä mun uutta #fitbysofia BEACHFIT -ohjelmaa ja rasva on palanut tasaisesti alku keväästä asti. ♨️ Haluan motivoida suakin mukaan tähän kesävalmennukseen, jossa voit käydä tai olla käymättä salilla 🤷🏻‍♀️ sinä päätät. Ohjelma on suunniteltu tehtäväksi kotitreeninä, mutta salilla voit tehdä siitä vieläkin monipuolisemman! Valmennukseen pääset mun bion linkistä ja ALEKOODILLA: LÄMPÖ25 saat -25% alea!🔥🔥🔥 Edit: koskee myös FIT-IN-3WEEKS -valmennusta!

A post shared by Sofia Jessica (@sofiabelorf) on

View this post on Instagram

Happiness is the best makeup 💗

A post shared by Sofia Jessica (@sofiabelorf) on

Kuvat: Instagram / Sofia Belórf


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.