Sokea nainen ennusti WTC-iskun, tsunamin, Isiksen ja Brexitin – ennustaa vuodelle 2018 kaksi järisyttävää muutosta

Baba Vanga

85-vuotiaana vuonna 1996 kuolleen sokean bulgarialaisen selvänäkijän tulevaisuuden ennustukset ovat toteutuneet hämmästyttävän tarkasti.
Baba Vangaa kutsutaan Balkanin Nostradamukseksi, sillä peräti 85 % naisen ennustuksista on jo toteutunut.
The Mirror-lehden mukaan 12-vuotiaana sokeutuneen Vangan kyvyistä vakuuttuneet sanovat naisen ennustaneen muun muassa New Yorkin World Trade Centeriin tehdyn terrori-iskun, vuoden 2004 tapaninpäivän tsunamin,  venäläisen sukellusvene Kurskin uppoamisen Barentsinmerellä vuonna 2000, napajäiden alkavan sulamisen, äärimuslimien nousun, Brexitin sekä monia muita maailmanlaajuisia tapahtumia.
The Mirror on nyt päivittänyt Vangan ennustuksia ensi vuodelle. Vuonna 2018 tapahtuu Vangan ennustusten mukaan kaksi merkittävää asiaa: Kiina nousee maailman vahvimmaksi supervallaksi ja Venukselta löydetään uusi energiamuoto.

Vangan ennustukset vuodelle 2018 ovat mahdollisia

On mahdollista, että Kiina syrjäyttää Yhdysvallat maailman vahvimman valtion paikalta vuonna 2018. Vuonna 2015 tutkimusryhmä The Conference Board arvioi, että Kiinan osuus maailmanlaajuisesta bruttokansantuotteesta tulee ohittamaa USA:n vuoteen 2018 mennessä. Forbes-lehden mukaan USA:n osuus oli vuonna 2015 16,7 % ja luvun uskotaan laskevan siten, että se on vuonna 2025 14,9 prosenttia. Kiinan talous on puolestaan kasvanut voimakkaasti. Vuonna 1970 Kiinan osuus oli vain 4,1 %, mutta vuonna 2015 se oli jo 15,6 % ja on jatkanut edelleen kasvuaan.
Uuden energiamuodon löytäminen Venukselta voi kuulostaa utopialta, mutta itse asiassa vuoden 2018 heinäkuussa NASA lähettää luotaimen kohti Aurinkoa. Parker Solar Probe -niminen luotain käyttää hyväkseen Venuksen painovoimaa päästäkseen Auringon läheisyyteen useita kertoja. Luotain tutkii ja mittaa Auringon magneettisia vyöhykeitä, jotka saavat aikaan aurinkotuulen. Lisäksi luotain yrittää jäljittää energiavirtauksia, jotka lämmittävät aurinkoa ympäröivää plasmaa sekä vaikuttavat aurinkotuuleen ja energiahiukkasten syntyyn. On siis mahdollista, että Parker Solar Probe saa selville Auringossa syntyvän energian ominaisuuksista ja syntyperästä jotain uutta.

Korea ja Donald Trump?

Baba Vanga on The Mirrorin mukaan ennustanut, että Yhdysvaltojen 45. presidentti, eli Donald Trump, tulee kohtaamaan kriisin, joka ”luhistuttaa koko maan”. Vanga sanoo ennustuksessaan: ”Kaikki laittavat toivonsa häneen lopussa, mutta päinvastainen tulee tapahtumaan; hän luhistuttaa koko maan ja konfliktit pohjoisen sekä etelän välillä kiihtyvät”. Vangaan uskovat spekuloivat viittausten pohjoiseen ja etelään koskevan Pohjois- ja Etelä-Koreaa.
Lähde: The Mirror
Kuva: Wikimedia Commons


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.