Sports Illustrated bikinimallit uuteen Need For Speed peliin – katso kuuma video!

[jwplayer]http://www.youtube.com/watch?v=CqQSV9iMOXg[/jwplayer]
2011 Sports Illustrated kansikuvamalli Irina Shayk ja bikinimalli Chrissy Teigen ovat mukana adrenaliinintäytteisessä ajopelissä.
Electronic Arts Inc. ja Sports Illustrated julkistivat eksklusiivisen markkinointiyhteistyön, joka yhdistää muodin, videopelit, autot ja kauneuden uudessa Need for Speed™–pelissä. Vuoden 2011 Sports Illustrated kansikuvabikinimalli Irina Shayk ja suosittu bikinimalli Chrissy Teigen näyttelevät jännittäviä rooleja* tämän syksyn odotetuimmassa ajopelissä, Need for Speed™ The Runissa. Toiminnantäytteinen peli vie pelaajat jännittävälle kisamatkalle San Franciscosta New Yorkiin. Yhteistyön myötä tehdään merkittävää cross-promootiota pelin sisällä, telkkarissa ja sosiaalisessa mediassa.
“Olemme innoissamme yhteistyöstä Sports Illustratedin kanssa ja tulemme tekemään Need for Speed The Run –lanseerauksesta tämän syksyn suurimman, makeimman ja seksikkäimmän julkistuksen”, johtaja Steve Seabolt EA:lta kertoo. ”Pelaajat, kisaajat ja Sports Illustrated bikinimallien fanit tulevat varmasti pitämään näkemästään – Irina ja Chrissy digitaalisessa maailmassa ystävyksinä, jotka ottavat osaa jännittävään kilpa-ajoon San Franciscosta New Yorkiin.”
Irina Shayk ja Chrissy Teigen esiintyvät pelissä ystävinä ja kilpailijoina, jotka kisaavat pelin päähenkilöä Jackia vastaan. EA ja Sports Illustrated tekevät osana tätä yhteistyötä erityisen “The Making of Need for Speed The Run” DVD:n, jota tarjotaan uusille Sports Illustrated –tilaajille osana tilaajakampanjaa. Tilaajakampanja sisältää kuuden kuukauden SI-tilauksen, Need for Speed The Run –pelin** ja DVD:n (hintaan $49.95). Muu markkinointiyhteistyö sisältää mm. SI-mainontaa pelin sisällä.
“Maailmassa on vain muutamia yrityksiä, jotka pystyvät täyttämään tekemänsä lupaukset jokaisen tuotejulkistuksen yhteydessä ja EA on yksi näistä. Olemme erittäin innoissamme että SI bikinimallit saatiin mukaan peliin”, johtaja Frank Wall Sports Illustratedilta kertoo.
Need for Speed The Run julkaistaan Suomessa 17. marraskuuta 2011 Xbox 360, PS3, PC, Wii ja Nintendo 3DS™ -alustoille.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.