Hyvinvointivalmentaja Aki Manninen leimattiin Selviytyjien perusteella naisvihaajaksi ja sovinistiksi. Naisviha on ollut isosti esillä koko alkuvuoden ajan.

Nyt sosiaalisessa mediassa isosti esillä oleva painonnostaja Anni Vuohijoki kritisoi suomalaisen autofirman mainosta, jossa poseeraa vain miehiä.

– Sitä mietin, että miksi automainoksessa on aina miehiä. Kysyn vaan. Antaisin anteeksi, kun slogan olisi ”kun vaimosi vie sinut kaupoille” tai ”kun kumppanisi vie sinut kaupoille”, Anni kirjoittaa ja jatkaa:

– Itse kun olen auto/moottoripyöränaisia ja kykenen itse tekemään omat autokauppani, toivoisin autokauppiaiden huomaavan myös naisten ostopotentiaalin.

Autofirma vastasi Annin päivitykseen.

– Tässä mainoksessa ei kuitenkaan ole palkattuja malleja, vaan yhtiön perustajat Niklas ja Johan omana itsenään. Yhtiömme on nuori kasvuyhtiö ja kun ensimmäisen kerran avaamme julkisen rekrytoinnin, niin toivomme vilpittömästi hakemuksia myös naisilta ja toivotamme kaikki tervetulleeksi osaksi markkinointi/viestintäämme sukupuoleen katsomatta, yritys vatasi Annille.

Anni myöntää olleensa ahdasmielinen, eikä hänelle tullut mieleenkään, että kuvassa olevat miehet voisivat omistaa yrityksen.

– Tavat ajatella ovat hyvin vahvasti rakennettuja meidän kaikkien sisällä, Anni kommentoi.

Lue myös:

22-vuotias huippu-urheilija kuoli traagisella tavalla

Porno pelasti entisen huippu-urheilijan pois kaduilta: ”Hyvä tapa tienata paljon rahaa”