Suositut Instagram-mallit ennen kauneusleikkauksia – katso video uskomattomista muutoksista!

Suosituimmilla Instagram-malleilla on miljoonia seuraajia, joiden iloksi mallit esittelevät kuvissa kauniita kasvojaan ja vartaloitaan. Monet heistä eivät kuitenkaan ole syntyneet henkeäsalpaavan kauniina, vaan ovat käyneet plastiikkakirurgin veitsen alla hakemassa nostetta suosiolleen. Mallit itse vaikenevat heille tehdyistä operaatioista, mutta ennen ja jälkeen -kuvien vertailu paljastaa totuuden.
Youtube-video esittelee kymmenen huikeaa muodonmuutosta. Vanhat valokuvat paljastavat, että monet naisista ovat alkujaankin olleet kauniita, mutta vasta kauneusleikkaukset ovat tehneet heistä poikkeuksellisen upeita. Esimerkiksi kuvan Nita Kuzmina näyttää ennen-kuvissaan täysin eri ihmiseltä. Sekä mallin kasvot että vartalo ovat olleet veitsen muokattavina.
Video paljastaa venäläisen Marina Mayerin korjauttaneen ainakin nenäänsä, huuliaan ja rintojaan. Operaatiot kannattivat, sillä nyt naisella on lähes miljoona Instagram-seuraajaa. Kurvikuningattareksi itsensä nimennyt Abigail Ratchford ei ole saanut kurvejaan luonnostaan, vaan on käynyt kasvattamassa poveaan plastiikkakirurgian avulla. Räppäri Tygan kanssa seurustelleella Demi Rosella on 4,5 miljoonaa Instagram-seuraajaa. Suosio ei kuitenkaan ole tullut ilmaiseksi, sillä hän on korjauttanut sekä nenäänsä että rintojaan.
Katso videolta kymmenen Instagram-mallin uskomattomat muodonmuutokset.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.