Eilen uutisoitiin television Supermarjo -ohjelmasta tutun Marjo Niittyviidan suunnittelevan Suomeen lapsille tarkoitettuja missikisoja. Uutinen herätti välittömästi voimakkaan vastareaktion, ja mm. Facebookiin perustettiin kisoja vastustava ryhmä joka keräsi nopeasti kymmeniä tuhansia jäseniä. Niittyviita kertoi tänä aamuna Radio Novalla aikovansa nyt vetäytyä hankkeesta, koska hän kokee perheensä turvallisuuden uhatuksi.
– Oon saanut tappouhkauksia. Mä oon joutunut viranomaisille siirtää tän. Mulla on perheeseeni kohdistunut, sekä itseeni, että lapsiini erittäin iso vaaran uhka tällä hetkellä, Niittyviita kertoi Radio Novalle.
Tappouhkauset oli toimitettu Niittyviidalle sähköpostitse, ja hän on tehnyt niistä ilmoituksen poliisille, kertoo YLE Uutiset.
– Aion vetäytyä kokonaan pois ”kisasta.” Näin teen, koska perhe on ykkösasia, Niittyviita sanoi radiokanavan haastattelussa.
Niittyviita korosti Novan haastattelussa, ettei kyseessä missään vaiheessa ollut varsinainen lapsimissikisa, vaan lasten kauneustapahtuma.