Yhdysvaltoihin takaisin matkustanut Helena Koivu kaipaa lapsiaan tavattoman paljon.

Mikko ja Helena Koivun erokiista on ollut yksi seuratuimpia kohuja koko vuoden aikana. Mikko haki lapsensa Suomeen Yhdysvalloista kesän aikana ja Helena ei tuolloin voinut asialle mitään, sillä oikeus oli antanut päätöksensä Mikon eduksi. Ex-kiekkoilija tyhjensi turvamiesten avulla perheen yhteisen kodin Minnesotassa.

Helena Koivu Seiskalle: Tämän vuoksi hän ei tule pois Yhdysvalloista

Helena Koivun ystävät yrittivät kuitenkin auttaa pulassa olevaa äitiä ja järjestivät tälle varainkeruukampanjan. Kampanjan tarkoituksena oli kerätä varoja Helena Koivulle, joka oli joutunut kodittomaksi erokiistan aikana.

Helena Koivun varainkeruukampanja – lahjoitukset loppuivat kuin seinään

Lapsiaan ikävöinyt Helena pääsi matkustamaan Suomeen syyskuussa ja hän viihtyi pohjolassa muutaman viikon ajan.

Kuva: AOP

Helena kertoi yksityisellä Instagram-tilillä ikävöivänsä lapsiaan

Helena julkaisi muun muassa kuvan tyttärestään, jolla oli kädessään päiväkerhon päättötodistus.

– He kuuluvat tänne, Helena kirjoittaa.

Toisessa kuvassa Helena pitelee poikaansa sylissä.

– En malta odottaa, että saan pidellä sinua käsivarsillani jälleen. Siihen päivään saakka olet ikuisesti sydämessäni, Helena vuodattaa.

Syvällisiä mietelauseita

– Ympäröi itsesi ihmisillä, jotka puskevat sinua olemaan parempi. Ei draamaa tai negatiivisuutta. Pelkästään suurempia tavoitteita ja suurempi motivaatio. Hyviä aikoja ja positiivista energiaa, Helena kirjoittaa vapaasti suomennettuna.

– Parantuminen ei ole mahdollista ilman kärsivällisyyttä. Ja meidän tulee hyväksyä se, että irti päästäminen on asteittainen prosessi, toisessa kirjoituksessa todetaan.